Translate

понеделник, 16 ноември 2015 г.

Благодаря ви! Отново съм тук!

Здравейте скъпи приятели!
След жестоката загуба на моя обичан партньор и колега - Павел - вече 2 месеца не съм споделяла нищо с вас.

Днес искам да Благодаря на всички, които се свързаха с мен - Кристи Лазарова и изказаха своята съпричастност и съчувствие относно трагедията, която така неочаквано ме сполетя. Искам да Благодаря на всички вас, които бяхте така толерантни с мен когато в мъката си допусках обърквания в поръчките, както и искам да Благодаря на онези от вас, които ме разбраха и приеха временното затваряне на магазина, като нещо естествено. Разбира се, искам да Благодаря на всички, които останаха верни на ConsultantOri и продължиха да са част от нас - това сте всички ВИЕ! Благодаря ВИ от все сърце!

Желая ви много здраве, щастие, любов и благополучие! Бъдете щастливи и се радвайте всеки ден, всеки час и всяка секунда на живота, такъв какъвто е. Обичайте близките си и не забравяйте често и от сърце да им го показвате. Бъдете обичани и обичайте, защото това е онова усещане, което те кара да се чувстваш истински жив, ценен и щастлив.

Днес реших, че е време да продължа да правя това, което на нас с Павел ни доставяше най-много радост - работата по развитието на сайта www.consultantori.com Ето защо и започвам от мястото, на което мъката ме замрази преди 2 месеца. Така че за днес ви подготвих едно видео, с което искам да ви покажа, какви продукти на Орифлейм изразходих за месец октомври 2015. Надявам се да ви е интересно! Още веднъж ви пожелавам всичко най-добро и ви БЛАГОДАРЯ за разбирането, което изразихте през изминалите 2 месеца!