Translate

понеделник, 23 юли 2012 г.

Регистрация на консултанти К11 / 2012

ОТ 23.07.2012 г.  ДО 12.08.2012 г. стартира нова кампания за РЕГИСТРАЦИЯ НА КОНСУЛТАНТИ, която преминава през 3 стъпки и е напълно БЕЗПЛАТНА ЗА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ :)


Стъпка 1:



Стъпка 2:


Стъпка 3:

За да се регистрирате като консултант към Орифлейм вие трябва да попълните заявление по образец и да го предадете на вашия спонсор, за да може той да придвижи документите ви към Орифлейм и завърши регистрацията ви.

Освен попълненото заявление, вие трябва да предоставите копие от Личната си карта.
Също така трябва да заплатите такса регистрация. Стандартната цена е 15 лева, но понякога от Орифлейм правят промоция и обявяват регистрацията на по-ниска цена или пък я правят безплатна. Но кога ще е следващата промоция никой не знае :)

Ако желаете,  можете сами да се регистрирате он-лайн и след това да предадете документите на вашия спонсор,  но аз лично ви препоръчвам първият вариант, при който спонсорът Ви да направи всички стъпки по вашата регистрация.
Все пак, ако искате сами да се регистрирате,  можете да използвате формата за регистрация от ТУК или на интернет адрес:   http://bg.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=345686

За лица под 18 години регистрацията протича по друг начин, но за подробности да пишете на имейл адрес  Kristi.Lazarova@gmail.com