Translate

неделя, 24 март 2013 г.

ТОП 5 продукти през каталог 5 на Орифлем



Да си призная, честно, това ще ми е много трудна класация за първите 5 най-хубави, най-желани и най-обичани продукти на Орифлейм. Не за друго, а защото каталог 5 на Орифлейм има доста съблазняващи оферти и нови продукти и все пак, моят ТОП 5 е:

01. Спирала Volume Build - като видна запалянковица по спиралите, не мога да пропусна този нов и интересен продукт, за който от Орифлейм ни обещават много хубави неща - неограничен брой нанасяния, спирала лесна за моделиране, не се втвърдява, придава обем и наситен цвят, без сплъстяване.
Код на продукта: 26198




Ексклузивна въвеждаща цена --> 9.90 лв.
Редовна цена: 14.90 лв.








02. Тоалетна вода Mirage Dayream - няма как да пропусна този аромат. Сладък, топъл, нежен, чувствен - изключително съчетание от сладък орех, ванилия и кедър. А цената - забележително ниска - само 18.90 лв. при покупката на продукти за 35 лв. от каталог 5 на Орифлейм.
Код на продукта: 25038
03. Серум за оформяне на контурите на тялото Perfect Body - след като изпробвах новият антицелулитен гел на Орифлейм и останах изключително доволна, то няма начин да не си взема и този серум. Все пак лятото предстои, а аз имам доста сантиметри за намаляване, така че всяко средство в моята борба с тях е добре дошло :)

Код на продукта: 21325


04. Лакове и пак лакове - в пети каталог на Орифлейм пускат две страхотни серии лаковe, а цветовете са точно за пролетта. Едната серия е на Pure Colour - "Цвете", а другата на VeryMe
За повече детайли относно цената и цветовете
 натиснете върху снимката





Серията Pure Colour - "Цвете" се състои от 5 пастелни цвята, които са много нежни и топли. Също така, ако имаме и петте нюанса можем да постигнем един много ефектен маникюр. За целта просто трябва да лакираме всеки нокът с различен лак и да започнем от най-светлия към най-тъмния нюанс, за да получим плавно преливане.








Серия VeryMe:
Лак за нокти Paint
За повече детайли относно цената и цветовете
 натиснете върху снимката
Топлак за нокти Paint
Код на продукта 26873












Лака за нокти Paint + топлака Paint имат свойството да създават преливащ се цвят на лака.
Как? Лакирайте нокътя с лака. След което използвайте топлака, за да направите различни форми, това ще помогне лака да бъде с преливащ се цвят.

05. Парфюмна вода "Роза на мечтите" - съмнявали ли сте се, че този продукт ще бъде изпуснат от класацията? Та аз още като видях този парфюм нямах търпение да се сдобия с каталога, за да го помириша. Мирише на истинска роза, но нали знаете, че от страниците не е много точна преценката. Още утре ще посетя офиса на Орифлейм и се надявам да е изложен, за да мога да го изпробвам и да споделя опит и мнение с вас.

Код на продукта: 26660
За детайли - натисни върху снимката
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
За да направите поръчка на избран от вас продукт - пишете на имейл Kristi.Lazarova@gmail.com или използвайте формата за поръчки от ТУК
(подробности за методите на доставка виж в "Поръчка на продукти")
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ако това ви харесва - подкрепете ни в BGtop.net : Топ класацията на българските сайтове

или ни харесайте във Фейсбук

Можете да се абонирате за новини по теми от тук

Вашата подкрепа означава много за нас, за което ви благодарим от все сърце!