Translate

събота, 5 септември 2015 г.

Divine Idol от Oriflame

Днес искам да ви представя един нов аромат на Орифлейм, който се превърна и в мой любимец.

Това е Divine Idol от любимата колекция Дивайн, която до сега бе позната на милиони жени със синьото си изкушение - Дивайн.

Новото бяло попълнение в колекцията е създадено да прославя красотата и нежния аромат на белите цветя... НО... Това можете и сами да прочетете на адрес: www.fragrantica.com/perfume/Oriflame/Divine-Idol-31169.html
Аз, обаче, сигурно вече сте забелязали, че обичам да казвам нещата по свой начин, такива, каквито ги виждам. Ето защо, ще се опитам да пресъздам това божествено ухание с мои думи в следващите редове, така че продължете да четете :)

Когато за първи път помирисах белия Divine Idol на Oriflame веднага изникна в съзнанието ми, че тази миризма я познавам, само трябваше да се сетя коя е. Изключително позната миризма, но как да се сетя от къде я знам... Само, че толкова много ми харесваше и толкова много знаех, че съм имала и друг път парфюм с такъв аромат, че буквално след минути се сетих, че много ми наподобява на червения Bic от едно време.

На снимката в ляво ви показвам за кой парфюм ви говоря.
Веднага се разрових и установих, че съставките в двата аромата са различни, но за мен те продължаваха много да приличат един на друг.
Споделям ви всичко това, защото ако познавате червения Bic ще можете да придобиете представа и за белия Divine.
Разликата между двата аромата е, че Divine Idol на Oriflame е много по-лек и не толкова силен аромат.
Не знам как се е получило това сходство между двата аромата при положение, че са с различни съставки, но определено съм доволна от това произведение на парфюмерията :)


Да обобщя информацията за Divine Idol:
① Той е дървесно-цветен-шипров аромат.
② Основните му нотки са нероли, бял божур и бели цветя.
③ Уханието е създадено, за да пресъздаде жената Богиня.
④ Връхните нотки са мандарина, комбинирана с нероли и червени плодове
⑤ Сърцевината подчертава белия божур и цветя, които се смесват с кехлибар, ШИПРОВИ  акорди и чувствен мускус.
⑥ Парфюмеристът на това изкушение е Lucas Sieuzak, който е създал аромати още за Chopard, Givenchy, Laura Biagiotti, Amouage и други.



На кратко за това ухание:
Изискан и луксозен аромат с ШИПРОВИ акорди, каквито ще откриете също и в Coco Mademoiselle на Chanel, Miss Dior Cherie на Dior, Mitsouko - Guerlain, Sì на Armani и други.
② Divine Idol е божествен и с лекота ще подчертае вашата женственост.
Уникален и запомнящ се!
Траен и придаващ усещане за неповторимост на вашата същност и личност.
⑤ Divine Idol е създаден, за да напомни на жената, че тя е богиня...


Ароматът е в луксозна опаковка от 50 мл. Редовната му цена е 47.90 лв., но можете да следите за актуални промоции в нашия Орифлейм каталог


Всички Орифлейм продукти можете да поръчате от Вашия Орифлейм консултант. Ако нямате такъв, то вече можете да ги поръчате онлайн на адрес: www.consultantori.com


Ако тази статия ви е харесала ще се радвам да я коментирате или да напишете какво друго искате да споделя с вас за продуктите на Орифлейм.