Translate

понеделник, 4 януари 2016 г.

Нов Орифлейм мини каталог 01/2016

Със старта на новата година от Орифлейм ни зарадваха с нов МИНИ каталог, който е изцяло в духа на новогодишните разпродажби.






Каталогът се състои от 22 страници и е валиден за поръчки от 04.01.2016 г. до 24.01.2016 г.

В него има най-различни неща, като аксесоари, бяла и декоративна козметика, парфюми и още много други.

Това, на което искам да ви обърна внимание е, че в него отново е пусната  в продажба старата версия на фон дьо тен-а против стареене на Giordani Gold. Споделям го, защото той се спира от продажба и на негово място идва новия му наследник, но наскоро ме питаха за стария вариант.



Също така, и любимите бронзиращи перли за лице са налични за поръчка и то на цена от само 14.90 лв.

Друго, което за мен представлява интерес са формичките за лед и шоколадови бонбони. Тези формички бяха пуснати в продажба миналата година за Свети Валентин. Изключително свежи и приятни са, а сега и цената им е много добра.



Не мога да не спомена и супер намалението на любимия крем на милиони жени по света - Стягащ дневен крем "Кралска кадифена колекция" SPF 15 - юбилейна серия. Сега е на изключителните 14.90 лв. Тези които го следят, знаят, че това е много, много добра цена!



Има още много неща, но ще ви оставя сами да разгледате мини каталога :)
За да го разгледате - изчакайте да ви се зареди картинката под този текст и натиснете върху нея.




Всички продукти от мини каталога можете да поръчате от Вашия Орифлейм консултант! Ако нямате такъв - вече можете да го направите и онлайн през сайта ConsultantOri