Translate

вторник, 31 юли 2012 г.

Няма работа?


Много хора казват, че трудно се намира работа, че парите не стигат, че търпят лишения и в същото време, когато на такъв човек му предложиш работа за допълнителни доходи, то той се отдръпва.
Е, точно това не мога да го разбера! Няма да ти стигат парите, ще търпиш лишения и въпреки това няма да опиташ да изкарваш допълнителни доходи, особено когато няма какво да губиш...

Странна нация сме, признавам си! Лесно се решаваме да вземем заем от приятел, да изтеглим кредит, да си купим телевизор на изплащане, но нямаме смелостта и желанието да опитаме да печелим пари освен от основната ни работа, а в тази криза някои хора и работа нямат и пак отказват.

Аз искам живот без лишения! Когато видях, че в кризата цените всеки ден се вдигат, а заплатите не мърдат взех своето решение! Станах консултант към Орифлейм и обратно на всеобщо разпространеното схващане, че това са шменти-капели започнах да печеля пари.  Повярвах, че мога и наистина започнах да печеля пари чрез Орифлейм. Създадох собствена формула за успех, която работи и я следвам всеки ден.

(Позитивно мислене + Желание за работа + Извършени действия) х работен ЕКИП = УСПЕХ

Ако и ти си борбен и смел като мен и нямаш проблеми да опиташ нещо ново, то заповядай в моя екип и нека заедно започнем да градим едно по-добро бъдеще, ако ли не – тази работа не е за теб, потърси си друга!

Който има желание може да се регистрира като консултант на адрес http://bg.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=345686 след което аз ще осъществя контакт, за да започнем съвместната си работа.

За допълнителни въпроси: Kristi.Lazarova@gmail.com

Опитай, защото няма какво да загубиш, а само можеш да спечелиш!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ако това ви харесва - подкрепете ни в BGtop.net : Топ класацията на българските сайтове

или ни харесайте във Фейсбук

Можете да се абонирате за новини по теми от тук

Вашата подкрепа означава много за нас, за което ви благодарим от все сърце!