Translate

неделя, 23 септември 2012 г.

Ново през каталог 14 / 2012

Здравейте скъпи приятели,
В периода 24.09.2012 - 14.10.2012 г. ще бъде активен каталог 14 на Орифлейм.

Новото през този каталог е дори самият каталог! От Орифлейм го наричат каталогът на бъдещето, защото е с напълно нов и подобрен дизайн.

На първите две страници  можете да се запознаете със съдържанието на каталога, защото той вече е разделен на теми. Можете да видите ТОП 5 на любими потребителски продукти. Да разберете кои продукти "Трябва да имате" и да прочетете "Отговори на Вашите въпроси".

Относно продуктовата гама - и този път от Орифлейм ни изненадват и радват с нови продукти и разработки.

Още на 7 страница от каталога можете да видите новият Фон дьо тен EverLasting, който е дълготраен и издържа до 10 часа.
Разработен е в 6 различни нюанса, които са за всяка кожа.
Съдържа комплекс "Skin Renew", който е разработен в Изследователският център на Орифлейм и има доказан двоен ефект в борбата срещу стареенето на кожата. От Орифлейм са патентовали формулата за кадифено мек завършек и усещането за комфорт върху кожата.

Освен, че този продукт има толкова много положителни качества (дълготраен, комфорт за кожата, висококачествен,  борба със стареенето, безупречен), но той е пуснат с ексклузивна въвеждаща цена - САМО ЗА 9.90 лв. и това не е всичко! С покупката на този ФДТ Вие получавате ПОДАРЪК - коректор за тъмни кръгове под очите "Absolute Concealer for Eyes"

Не се колебайте, това е една чудесна въвеждаща цена, с която ще спестите много!
Можете да го поръчате от тук http://consultantori.blogspot.com/p/blog-page_25.html


Следващият нов продукт е публикуван на страница 9 от каталог 14 / 2012.
Това е един нов луксозен и ревитализиращ серум за активно намаляване на бръчките! Това е серумът с "дневно & нощно" действие "Спри времето" SkinGenist™.
Този серум възстановява кожата и я прави отново младата. Той повлиява на цвета на кожата, подобрява нейната плътност, придава равномерен и сияен тен, бръчките намаляват, а стегнатостта се увеличава.

Серумът е с код 24217, 30 мл. и е на уникално ниска въвеждаща цена - 26.90 лв.

А сега Ние от ConsultantOri ви даваме още едно уникално предложение относно цената!
Всеки, който поръча серумът от ТУК получава 5% допълнителна отстъпка от цената. Това означава, че серумът ще бъде ваш само за 25.56 лв.




От Орифлейм продължават да ни радват с новите си продукти за красота. На страница 11 от каталог 14 е ревюто на "Концентриран нощен крем за избелване на тъмни петна" Bioclinic. 
Този крем е специално разработен да се бори с хипер пигментацията на кожата и е подходящ за всяка възраст. Работи на клетъчно ниво и според изследванията на Орифлейм - тъмните петна видими намаляват след 8-седмична редовна употреба.
По данни на Орифлейм: "Съдържа комплекса Tone Down™, обогатен с патентована изсветляваща диоева киселина, екстракт от азиатски лапад, който намалява производството на меланин, и флавоноиди за по-млада кожа"

Кодът на продукта е 24191 и е с промоционална цена 29.90 лв. (намален от 44.90 лв.)


Ако се борите с този проблем на кожата, то не се чудете, а изпробвайте този крем, защото серията BioClinic е наистина една добра разработка от страна на Орифлейм и си заслужава инвестицията!
Можете да го поръчате от тук http://consultantori.blogspot.com/p/blog-page_25.html


До момента, всичко ново от Орифлейм, което представих беше насочено към нас жените, но в каталог 14 от Орифлейм отделят Бляскаво място и за вас мъжете!
Скъпи господа, на страница 13 в каталог 14 / 2012 г. можете да се запознаете с новата Лимитирана тоалетна вода Flamboyant Privé.
Flamboyant Privé - има свеж и мъжествен аромат, с цитросови нотки и пикантни акорди, със завършек на възнбуждащо сетивата ухание на зеленина и мъх.
Придава чувство за чистота, свежест и загадъчно напомня за морските дни като деликатно възбижда всички сетива!

Това е един наистина много приятен аромат, който не е натрапчив, нито пък тежък, така че е подходящ за ежедневието, а защо не и за една изненадваща среща?

Продуктът е с код 24737 и е 75 мл.
Количествата са ограничени, а цената не е за подминаване - само 22.90 лв. (намален от 39.90 лв.)
А ако се доверявате на моята оценка, то можете да се възползвате от промоцията и да го поръчате от тук http://consultantori.blogspot.com/p/blog-page_25.html


Следващият нов продукт, който ни предлагат от Орифлейм е многофункционален крем за лице и тяли от серията Essentials.

Серията Essentials е специално разработена от Орифлейм, за да ни докаже, че качеството може да бъде на достъпна цена! Да, тази серия не е насочена в борба със стареенето, но създадена, за да носи комфорт на кожата ни като я хидратира и подхранва с витамини.
Определено мога да кажа, че е много добра разработка, на достъпна цена и ето защо всеки трябва да има своя любим продукт от тази серия.

Код на продукта: 24138, 150 мл.
Въвеждаща цена 5.90 лв. (намален от 8.90 лв.)



Имате комбинирана към мазна кожа? А дали след така горещото лято не са ви се разширили допълнително порите на лицето? За себе си мога да кажа, че кожата ми е мазна, а в следствие на високите температури през това лято - и порите на лицето ми станаха по-видими. Ето защо, първият продукт който ще си поръчам от каталог 14 на Орифлейм е Матиращият лосион Optimals Matte Touch™.

Това е лек лосион, който бързо попива и матира кожата, чрез комплекса от кората на бяла бреза. Разработен е да свива порите и съдържа микрочастици, които абсорбират себума.

От Орифлейм съветват - За най-добри резултати да се използва два пъти на ден преди нанасянети на дневни или нощен крем.

А за още по-добри резултати (това е съвет от мен) - комбинирайте го с измиващите продукти и кремове от същата серия. Даже, в каталог 14, са намалени матиращият тоник за почистване на лице (код: 19969), матиращият гел за дълбоко почистване ( код: 19946) и нощният матиращ гел-крем (код: 20277), които можете да разгледате на стр. 48 от каталог 14.

Ако имате мазна кожа и разширени пори - опитайте нещо ново, което само сега е с въвеждаща цена - 12.90 лв. за Матиращият лосион Optimals Matte Touch™, който е с код 23687.
Кличествата са ограничени, а интересът голям, така че побързайте и поръчайте от тук http://consultantori.blogspot.com/p/blog-page_25.html


ЧИСТА. ПОДХРАНЕНА.
КРАСИВА  - това е превюто на ПЪРВОТО почистващо тоалетно мляко от изисканата колекция Giordani Gold. Както казват от Орифлейм, а и не само - безупречната кожа започва с качествено почистване!


Това тоалетно мляко премахва грима и нежно отстранява замърсяванията, като едновременно ст това подхранва и омекотява кожата. Съдържа екстракт от орхидея и е обогатено с антиоксиданти, които подхранват клектите и забавят процеса на стареене.

Код на продукта: 24575, 200 мл.
Въвеждаща цена: 10.90 лв. (намален от 15.90 лв.)





Новостите през каталог 14 на Орифлейм завършват с едно "Пътешествие на сетивата" от DISCOVER TAJ MAHAL - един различен свят, изпълнен с екзотика и сладки плодове... Почувствайте утринната свжест, обгърната от лъчите на ориенталското слънце...
Течен сапун за ръце. Код 24367. Цена: 5.50 лв.


Гел за душ, без сапун и балансирано pH.  Код 24366. Цена: 3.20 лв.

























За поръчки: http://consultantori.blogspot.com/p/blog-page_25.html


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ако това ви харесва - подкрепете ни в BGtop.net : Топ класацията на българските сайтове

или ни харесайте във Фейсбук

Можете да се абонирате за новини по теми от тук

Вашата подкрепа означава много за нас, за което ви благодарим от все сърце!