Translate

понеделник, 31 март 2014 г.

Безплатна Орифлейм регистрация в каталог 5

Орифлейм - 1 регистрация и 3 възможности!

Вече много хора се възползваха от предимството да се регистрират в Орифлейм, сега е моментът и ти да го направиш.ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ ОРИФЛЕЙМ БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ КАТО КЛИЕНТ/КОНСУЛТАНТ И МОЖЕШ ДА:

1. Пазаруваш за ЛИЧНА УПОТРЕБА козметиката на Орифлейм с 23% по-ниска цена от обявената в каталога, без ангажименти за продажби и задължителни поръчки.
2. Печелиш ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ от продажбата на продукти.
3. Развиваш СОБСТВЕН БИЗНЕС, без необходимост от начален капитал.
 
Изборът е твой за това как ще използваш регистрацията си, а ние ще се съобразим с него!


ЗА ДА СЕ РЕГИСТРИРАШ СЛЕДВАЙ СТЪПКИТЕ:

1. РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК 
 
2. ИЗБЕРИ си един или няколко продукта от Орифлейм каталог 5 / 2014, за да активираш регистрацията си.

Забележка: Когато наш представител се свърже с теб по телефона ще трябва да съобщиш продуктите  от каталог 5 на Орифлейм, които искаш да поръчаш, за да активираш регистрацията си. Няма значение за сумата на поръчката ти, с която активираш регистрацията си, може да е и за 1 лев, както и може да поръчаш повече от един продукт.

Към твоята поръчка ще се начисли 2 лв. еднократна такса обработка, но получаваш от www.consultantori.com подарък - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за твоята активация. При следващи поръчки се заплаща такса доставка между 1 лв. и 4.60 лв. (в зависимост от сумата на поръчката), но се възползваш от 23% по-ниска цена от обявената в каталога на Орифлейм.
 

3. Очаквай наш представител да се свърже с теб по телефон, за да потвърдиш регистрацията си и да съобщиш кои продукти си избираш да поръчаш.
 
4. След като потвърдиш регистрацията си, твоите продукти ще ти бъдат изпратени с наложен платеж на посочения от теб адрес. В пратката ще има още - каталог на Орифлейм и повече подробности за това как да използваш регистрацията си. Всички продукти ще се таксуват по консултантски цени, т.е. с 23% по-ниска цена от обявената в каталога.
 
5. Очаквай до няколко дни своята пратка да пристигне по пощата  и да я заплатиш при получаването й.


С РЕГИСТРАЦИЯТА СИ ОТ ТУК АВТОМАТИЧНО СЕ СЪГЛАСЯВАШ СЪС СПАЗВАНЕТО НА ГОРНИТЕ 5 СТЪПКИ ЗА ДЕЙСТВИЕ.


ВАЖНО:
Всеки новорегистриран има право при следните условия да закупи срещу 1 лев:1. Направете поръчка за 75 лични БТ в каталог 5 (до 20.04.2014 г.)  и вземете комплект спирала и сенки The One само за 1 лв. Стандартна цена: 31.80 лв.
2. Направете поръчка за 75 лични БТ и в каталог 6 и вземете вземете Чантичка - портмоне The One само за 1 лв. Стандартна цена: 25 лв.
3. Направете поръчка за 75 лични БТ и в каталог 7 и вземете Дамска чанта The One само за 1 лв. Стандартна цена: 65 лв.

Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК