Translate

понеделник, 5 ноември 2012 г.

101 Идеи за Подарък - предложение от 61 до 70

Всяка жена обича да изглежда добре! Подарете и капка съвършенство с качествената бяла козметика на Орифлейм, която е съобразена както с възръстта, така и с типа и нуждите на кожата.

61. Интензнивен нощен крем "Спри времето" - създаден специално за жените след 55 години и отговарящ на нуждите на зрялата кожа. Изключително добра и качествена серия, която в нашето семейство се използва с удоволствие. 50 мл.

Код на продукта: 18191

Цена на продукта: 23.90 лв. с ДДС (намален от 39.90 лв.)

Добавете още 7% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com и вземете подарък - интензивен озаряващ крем за околоочния контур "Спри времето"
Крем за очи - подарък с поръчка на
kristi.lazarova@gmail.com


62. Капсули за гладка кожа "Спри времето" SkinGenist™ - революционна формула, любима на редица жени. Създаден специално за максимално подхранване на зрялата кожа. Подходящ за жени на възраст 45+. С този подарък няма да допуснете грешка, защото той придава сияйност, гладкост, хидратация и равномерен тен.



Код на продукта: 24189

Цена на продукта: 29.90 лв. с ДДС (намален от 49.90 лв.)

Добавете още 7% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com



63. Дарете грижа за кожата на възраст 40 + с покупката на дневния и нощния крем Optimals Bio Maximum+™ - възстановяват силите и еластичността на кожата и само след 4 седмици се връща младежкият вид на кожата!


Купете дневния и нощния крем само за 37.90 лв. с ДДС

Добавете още 7% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com

И вземете ПОДАРЪК - 2 бр. крем за околоочния контур на Optimals Bio Maximum+™

64. Дарете грижа за кожата на възраст 35 + с покупката на дневния и нощния крем "Еколаген" [3D+] - намаляват бръчките с до 25%, хидратират кожата и я предпазват от вредните влияния. Дневният крем е със SPF 15 и стимулира производството на колаген. Нощният крем е със специална формула, създадена да изглажда бръчките отвътре и също стимулира производството на колаген. Обогатен е с хиалуронова киселина, за да прави кожата мека и гладка.

Купете дневния и нощния крем само за 47.80 лв. с ДДС

Добавете още 7% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com

И вземете ПОДАРЪК - 2 бр. крем за околоочния контур на "Еколаген" [3D+]


65. Дарете грижа за кожата на възраст 30 + с покупката на дневния и нощния крем Optimals Time Relax срещу мимически бръчки - защото след 30 години започват да се появяват първите бръчки, които са в следствие на мимиките, които превим непрекъснато.
Дневният крем видимо намалява фините линии и прави кожата гладка и отпочинала, а и я предпазва от вредните лъчи на слънцето, защото е със слънцезащитен фактор 8.
Нощният крем подхранва и обновява кожата, като се прицелва в първите признаци на стареенето.



Купете дневния и нощния крем само за 33.80 лв. с ДДС

Добавете още 7% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com

И вземете Мската за лице Optimals Time Relax срещу мимически бръчки само за 3.90 лв.
И всичко това само при поръчки от

Мската за лице Optimals Time Relax
срещу мимически бръчки





66. Подарете специална СПА грижа за младата кожа с продуктите "Шведска СПА терапия". Направете един изключителен подарък, който ще зарадва всяка млада дама.
Комплектът "Шведска СПА терапия" включва:
  • Изглаждащ ексфолиант за лице "Шведска СПА терапия", който се използва 1-2 пъти седмично, за да отстрани мъртвите клетки и да обнови кожата. Цена на продукта 7.90 лв. с ДДС (Намален от 11.90 лв.)
  • Почистваща маска за лице "Шведска СПА терапия" - изключителна маска, която отстранява токсините и почиства кожата. Използва се веднъж седмично, като се нанася за 10 минути на лицете, след което се отмива с вода. Цена на продукта 6.90 лв. с ДДС (Намален от 9.90 лв.)
  • Балансиращ серум за лице "Шведска СПА терапия" - винаги след използване на маската трябва да се нанася от балансиращия серум. Аз и приятелки го използваме вечер и кожата на сутринта е подхранена и свежа. Цена на продукта 13.90 лв. с ДДС (Намален от 19.90 лв.)
  • Крем с двойно действие "Шведска СПА терапия" - този крем е за ежедневна употреба и хидратира кожата, предпазвайки я от вредните фактори на околната среда.Цена на продукта 13.90 лв. с ДДС (Намален от 19.90 лв.)



Вземете комплекта "Шведска СПА терапия" само за 42.60 лв. с ДДС (намален от 61.60 лв)

Добавете още 7% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com







67. Подарете кремът с лифтинг ефект на Bioclinic - Няма жена, която да не мечтае да възстанови еластичността на кожата си. Сега вече това е възможно и то без пластични операции! Вземете дневният и нощен крем с лифтинг ефект на Bioclinic и се уверете сами, че наистина действа!





Вземете дневния и нощен крем на Bioclinic с лифтинг ефект само за 47.80 лв. с ДДС (намален от 79.80 лв)

Добавете още 7% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com









68. Подарете серум за свиване на порите и намаляване на фините линии "Еколаген" [3D+] - след 4 седмици употреба порите изглеждат по-малки, а фините линии стават по-незабележими. Съдържа комплекс за производство на колаген.




Вземете серума само за 21.90 лв. с ДДС (намален от 39.90 лв)

И добавете още 7% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com




69. Подарете най-новите продукти на Орифлейм за грижа за кожата, които са от обичаната серия Milk & Honey.

Серията съдържа:
  • Дневен крем "Мед и мляко" - Злато - видимо подхранва кожата, като я прави сияйна и гладка. Абсорбира се бързо и действа през целия ден, като осигурява дълготрайна хидратация.
  • Нощен крем "Мед и мляко" - Злато - подхранва и хидратира, възстановява кожата и намалява следите от умора. На сутринта кожата е сияйна и отпочинала.
  • Почистващо мляко "Мед и мляко" - Злато - каквито и кремове за лице да използва една жена, ако тя не е почистила добре кожата си от замърсяванията, то кремовете губят или отслабват свойствата си. Ето защо, почистващото мляко е идеално допълнение към ежедневните грижи.



Вземете комплекта Milk & Honey само за 24.90 лв. с ДДС (намален от 40.70 лв)

И добавете още 7% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com






70. Подарете хидратация на достъпна цена с продуктите Essentials. Кой е казал, че подаръците трябва да бъдат скъпи? Орифлейм доказаха, че може да прави качествени продукни на достъпни цени, а сега ви предоставя да направите вашият коледен подарък на една много разумна цена - само за 11.70 лв. вие может да вземете цели 3 продукта:

  • Почистващ гел 3 в 1 Essentials - почиства, подхранва и подпомага хидратацията. Използва се като тоалетно мляко за отстраняване на грим или като сапун за измиване на лицето. За ежедневна грижа. Цена 3.90 лв. с ДДС (намален от 5.90 лв.)
  • Хидратиращ концентрат Essentials - хидратира с тройно действие от мултивитаминен комплекс.Подхранва и защитава. За ежедневна грижа. Цена 3.90 лв. с ДДС (намален от 6.50 лв.)
  • Подхранващ нощен крем Essentials - богата формула с мултивитаминен комплекс. Подходящ за всеки тип кожа. За ежедневна грижа. Цена 3.90 лв. с ДДС (намален от 5.90 лв.)


Вземете комплекта Essentials  само за 11.70 лв. с ДДС (намален от 16.30 лв)

И добавете още 7% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com





Всички цени и предложения са валидни от 05.11.2012 г. до 25.11.2012 г. или до изчерпване на количествата!
В посочените цени не е включена такса достава. За 
подробности относно доставката можете да разгледате на адрес http://consultantori.blogspot.com/p/blog-page_25.html

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ако това ви харесва - подкрепете ни в BGtop.net : Топ класацията на българските сайтове

или ни харесайте във Фейсбук

Можете да се абонирате за новини по теми от тук

Вашата подкрепа означава много за нас, за което ви благодарим от все сърце!