Translate

понеделник, 5 ноември 2012 г.

101 Идеи за Подарък - предложение от 91 до 100

Подарете Здраве, защото няма по ценно от него!
Погрижете се за хората, които обичате да се научат да се грижат за здравето си, за да бъдат по-дълго до вас... Всичко е въпрос на желание, а не на пари.
Нашите баби и дядовци живяха до дълбоки старини, но можем ли да кажем, че се наблюдава същата тенденция  в днешно време? Не, не можем! Средната продължителност на живот все по-бързо и стряскащо пада. Все повече са болните, все повече са раковите заболявания. И всичко това се дължи на много фактори - замърсена околна среда, преработена храна, консерванти, нездравословно хранене, липса на свежи плодове и зеленчуци от градината, а не от пластмасовите домати в магазина, нередовно консумиране на риба, сурови ядки, стрес, забързано ежедневие и още много други неща, с които сме свикнали, но не се замисляме, че рушат здравето и живота ни.


В предложенията за подарък от 91 до 100 ще ви предложа няколко неща, които са добър помощник за подобраване качеството на живот, стабилизиране на общото състояние на организма и изготвяне на балансиран хранителен режим.


91. Мултивитамини & минерали за жени

Човешкият организъм е сложно устроена система, в която протичат най-различни биохимични процеси. За нормалното протичане на тези процеси се изисква в организма да има определени витамини, минерали и вещества. Липсата само на един елемен е предпостава за неправилното протичане на един или повече процеси в организма.

Нормално е да си набавяме всички витамини с храната, но днес това става все по- ненормално, не за друго, а защото първо не всеки ден консумираме нужните порции плодове и зеленчуци и второ, закупените от магазина плодове и зеленчуци са отгледани в замърсени почви и неестествени условия, което и придава техния пласмасов вкус. Днес производителите на храни се стремят не да създават полезна и здравословна храна, а дълготрайна - домати, които не се развалят с месеци, прясно мляко с дълъг срок на годност, кисело мляко, което трудно се развала и много други такива.

Липсата на един или повече витамина и минерала може да доведе до сънливост, отпадналост, раздразнителност и други подобни.

Ето защо, аз препоръчвам периодичният прием на витамини, особено когато преминаваме от един сезон в друг, защото тогава отслабва нашата имунна система. Също така, в зимните месеци е добре да се приемат витамини под формата на добавка, тъй като това е времето, в което консумираме най-малко пресни плодове и зеленчуци.

Ако вие решите да направите една крачка напред и да подарите нещо ново на хората, които обичате, то мога да ви предложа мултивитамините & минерали за жени на Орифлейм, защото са лично изпробвани и мога да кажа, че въздействат добре на общото състояние на организма, като се повишава тонуса и издръжливостта.

Код на продукта: 22794

Цена на продукта: 29.90 лв. с ДДС

Една опаковка е за 2 месеца

Добавете още 10% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com


92. Мултивитамини & минерали за мъже на Орифлейм, защото мъжете и жените имат нужда от различни витамини и минерали


Код на продукта: 22759

Цена на продукта: 29.90 лв. с ДДС

Една опаковка е за 2 месеца

Добавете още 10% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com




93. Омега 3 - погрижете се за ставите и сърдечносъдовата система!
Защо е важно да приемаме омега 3 мастни киселини? Като начало ще започна от там, че най-добрият източник на Омега 3 е рибата, като сьомга, скумрия, пъстърва. Сега се замислете колко често ядете риба, а сьомга? Всички знаете, че има 8 незамение аминокиселини за човешкия организъм. Незаменими са защото те не могат да се синтезират в организма и трябва да се набавят с храната. Ето защо и когато бяхме малки във всяка къща имаше поне един рибен ден, но някак днес това все повече отпада. Къде поради вкусови предпочитания, къде поради финансови причини.
Доказано е, че редовният прием на Омега 3 мастни киселини предпазва сърцето, намалява нивата на лошия холестерол, стимулира мозъчната дейност, подобравят състоянието на кожата.
Ако взимате Омега 3 с цел намаляване нивата на лошия холестерол, то е добре да знаете, че трябва да ги приемате поне 3 месеца, както и да не забравите да си направите кръчни изследвания преди започване на курса с Омега 3 и след неговото приключване.
Ако искате да разберете повече за Омега е и незаменимите аминокиселини, то тога да ви препоръчам да прочетете следните публикации в Интернет:

И така, ако сте решили да направите подарък "от сърце за здраво сърце", то отново от личен опит мога да ви препоръчам Омега 3 от Орифлейм. В къщи всички ги приемаме, защото Орифлейм ми дава гаранция за това, че този продукт е:
  • Чист и безвреден
  • Защитен от проникване на въздуш чрез мощни антиоксиданти
  • Преминало е молекулярна дестилация и е с фармацевтичен клас (ДПП)
  • Произведено е от риби, естествено богати на EPA и DHA
  • Пречистено е от тежки метали и други примеси
  • Без ГМО
  • Капсулата е от рибен желатин - няма желатин от свински или говежди произход
  • Съдържа естествени Омега 3 вместо концентрат, за да осигури пълно абсорбиране на целия спектър от важни мастни киселини.

Код на продукта: 15397

Цена на продукта: 34.90 лв. с ДДС

Една опаковка е за 1 месец

Добавете още 10% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com


94. Омега 3 за деца WellnessKids - редовният прием на Омега 3 мастни киселини е важен не само за възраснтния организъм, но и за децата, за да се развиват добре и растaт нормално.
Омега 3 са важни за имунната система, очите, мозъка и нервната система. Погрижете се вашите деца да получават най-доброто, а Орифлейм ви помага да сте спокойни, че децата ви получават необходимата дневна доза нутриенти с WellnessKids.

Код на продукта: 22467

Цена на продукта: 26.90 лв. с ДДС

Една опаковка е за 21 дни

Добавете още 10% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com
и получете ПОДАРЪК 
мерителна лъжичка за деца Wellness


95. Мултивитамини и минерали за деца WellnessKids - Комбинация от 13 витамина и 8 минерала за деца на възраст 4+. Таблетки за дъвчене с натурален портокалов вкус. За деца от 4 до 9 години по една таблетка дневно. За деца на възраст 10+ две таблетки дневно.

Код на продукта: 22465


Цена на продукта: 17.90 лв. с ДДС

Една опаковка съдържа 21 таблетки х 1.1 г.

Добавете още 10% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com


96. Подхранващ комплекс за коса и нокти - предотвратява косопада и доставя важни за косата и ноктите нутриенти. Косата изглежда по-плътна и гъста, а ноктите по-здрави. Приемайте две таблетки веднъж дневно в продължение на минимум три месеца.

Един от най-честите въпроси е, а ще ми порасне ли отново косата там където е опадала? Не, нама да ви порасне, но ще спре процеса на оплешивяване.

Опитайте, за да се уверите в действието на продукта!

Код на продукта: 23473


Цена на продукта: 36.90 лв. с ДДС

Една опаковка съдържа 42 таблетки х 730 мг.

Добавете още 10% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com


А ако поръчате 3 опаковки, то ние ще ви дадем 12% отстъпка 
+ 1 безплатна опаковка - Подарък, 
за да завършите 3 месечният си курс!

97. Подарете нова визия на човека, когото обичате!
Подарете шейкът "Естествен баланс", който е специално разработен за регулиране на теглото. Този протеинов шейк ще ви помогне да свалите килограми или да задържите теглото си. Произведен е под строг контрол в научния център Игельоса, Швеция.
Създаден е за да подобри храненето на хора претърпяли сърдечна операция, но в последствие започва да се предлага масово, защото спомага за нормализиране на теглото, което е предпоставка за здраво сърце.
Един шейк има само 65 ккал. и в същото време, спомага за по-лесното набавяне на дневната нужда от белтъци.
Към шейкът има "Пътна карта", която е съобразена спрямо целите - намаляване или задържане на тегло.
Шейковете са с три различни вкуса - ягода, шоколад и ванилия.
На мен лично ягодата ми е фаворит, след това предпочитам ванилията :) Но и шоколада не отказвам.
Шейкът се приема разтворен във вода или мляко 30 минути преди хранене.
По време на приема има приложена схема за хранене, която трябва да се спазва, за да извлечете максимална полза от приема му.

Опитайте и няма да съжалявате :) Аз лично го приемам и съм много доволна. В дните, когато го пия мога да не се сетя за сладко, но спра ли го - мога да изям цяла торта. Познато ли ви е това чувство на вечен глад и лакомия?
Е, шейкът помага да се преборите с него. Той ви дава повече сила и енергия. А контролирате ли си глада, то вие лесно ще контролирате и приема на храна, за да достигнете до желаното тегло.

Не се залъгвайте, този шейк няма за цел да постигне бързо сваляне на килограми, а бавно и здравословно, така че ако очаквате чудеса - той не е за вас.
Шейкът е от напълно натурални съставки, без консерванти и ароматизатори. Единственото изкуствено нещо в него е подсладителят, но той е сукрелоза, който разрешен за употреба от европейските норми. Количеството сукрелоза в шейковете е с пъти по-ниско от допустимите дневни дози, така че няма опасност от предозиране, а и сукрелозата не се натрупва в организма, така че можем дълго време да пвиемаме шейковете без да се притесняваме от подсладителя.

За повече информация относно шейковете, можете да зададете вашите въпроси на имейл kristi.lazarova@gmail.com


Цена на продукта: 63.90 лв. с ДДС

Една опаковка съдържа 21 дози х 18 г.

Добавете още 10% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com

И ще получите ПОДАРЪК - Шейкър и мерителна лъжичка.


98. Комбиниран колпект за жени - идеалният начин за доза здраве, което заслужава всеки!
Комбиниряният комплект за жени е специално създаден да задоволи дневната нужда от нутриенти. Комбинираният комлект съдържа 21 пакетчета, като 1 пакетче е за един ден и съдържа:
1 бр. мултивитамини и минерали;
2 бр. Омега 3;
1 бр. астаксантин с екстракт от боровинка.

До мемонта вие видяхте крадко представяне относно това защо са полезни и нужни витамините и омега 3, затова сега ще разкажа накратко за астаксантина.

Астаксантина е вещество, което се извлича от водорасли от шведския архипелаг. Той е изключително мощен антиоксидант. Защитава мускулите, като е доказано, че хората приемащи астаксантин се възстановяват по-бързо след физически натоварвания сравнено с други, които не приемат астаксантин.
Това вечество, също така спомага за подобряване състоянието на кожата и е добър помощник при болки в ставите, както и в борбата с лошия холестерол.

За червената боровинка няма да пиша много, тъй като всички са чували за нейните благоприятни свойства върху уриналните пътища и не само.

Както сами виждате, комбинираният комлект за жени е иделаното допълнение към вашето ежедневие за по-здравословен начин на живот.

С едно пакетче "Комбиниран комплект за жени" вие получвате нужните ви витамини и минерали, които са важни за протичане на процесите в човешкия организъм, получавате и нужната доза за здраво сърце и мощен антиоксидант, който да ви предпазва от замърсяванията в околната среда (въздух, вода, храна).

Това е един чудесен подарък, с който няма да съжалявате, та дори и сами на себе си да си го подарите!
Хубаво е понякога да си правим сами на себе си подаръци, нали?

Код напродукта: 22791
Цена на продукта: 59.90 лв. с ДДС

Една кутия съдържа 21 пакетчета.

Добавете още 10% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com

99. Комбиниран колпект за мъже - идеалният начин за доза здраве, което заслужава всеки!
Едно пакетче комбиниран комплект за мъже съдържа:
1 бр. витамини и минерали за мъже
2 бр. Омега 3
1 бр. Астаксантин с екстракт от боровинка.

Код напродукта: 22793
Цена на продукта: 59.90 лв. с ДДС

Една кутия съдържа 21 пакетчета.

Добавете още 10% отстъпка от цената като направите поръчка на имейл: kristi.lazarova@gmail.com



100. Купете който и да е от изброените Wellness продукти и ще ви дадем втори по ваш избор с 20% по-ниска цена.



Всички цени и предложения са валидни от 05.11.2012 г. до 25.11.2012 г. или до изчерпване на количествата!
В посочените цени не е включена такса достава. За 
подробности относно доставката можете да разгледате на адрес http://consultantori.blogspot.com/p/blog-page_25.html

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ако това ви харесва - подкрепете ни в BGtop.net : Топ класацията на българските сайтове

или ни харесайте във Фейсбук

Можете да се абонирате за новини по теми от тук

Вашата подкрепа означава много за нас, за което ви благодарим от все сърце!