Translate

неделя, 9 декември 2012 г.

Подаръци с ограничен бюджет

Няма нищо лошо, срамно и неудобно, ако тази Коледа решите да не харчите купища пари за подаръци. Причините за това могат да бъдат различни, но е важно да не забравяте, че Коледата носи особен дух и няма как да мине без абсолютно никакъв подарък.
Така например, в моето семейство вече имаме договорка, че няма да си подаряваме скъпи подаръци, но ще има за всеки по нещо под елхата, за да запазим приповдигнатото настроение на празника!

Тъй като вече мисля какви подаръци да направя с не много пари, то реших да споделя моите идеи с вас, но от съображение близките ми да не ме разкрият какво съм им избрала - няма да споделя и с вас за конкретния си избор, за което се надявам да ме разберете :)

И така, предложенията ми за "Подаръци с ограничен бюджет" са 9 на брой и всяко заслужава вашето внимание. Реших да не ви затрупвам с много предложения, защото колкото по-голям избор има човек, то толкова повече той не може да вземе решение. Надявам се да ви харесат моите идеи и да ви помогна в трудният избор на подарък!

Мултифункционален крем Essentials
балсам за устни

Цена: 6.90 лв.
Реална стойност: 12.80 лв.


1. Мултифункционален крем за лице и балсам за устни Essentials - създадени специално, за да ни предпазват от неблагоприятните зимни условия. Съдържат витамин Е и са с изключително приятен аромат. Полезен подарък за всяка дама.






Цена: 10.90 лв.
Реална стойност 19.90 лв.
2. Цялостна грижа от Silk - лимитирана серия Silk Beauty Luxury Velvet - създадена с любов, за да донесе изящество, мекота и удоволствие, подсилени от нежен и чувствен аромат.
Комплектът включва:
- Крем душ за тяло
- Рол-он  против изпотяване
- Крем за ръце

И трите продукта са използвани и проверени от мен, така че мога да кажа, че доставят изключително приятно усещане на кожата, а ароматът е божествен!

3. Подарете луксозен комплект за грижа за косата "Мед & мляко" - Злато
Комплект мед и мляко за коса
Само за 15.99 лв.
Редовна цена: 28.70 лв.
Изключителен комплект, който дарява цялостна грижа за косата.
Подарете тази луксозна серия, като се възползвате от изключителното намаление на ConsultantOri - само от тук можете да вземете трите продукта с 18% намаление от обявената в каталога на Орифлейм цена!

Стойността на трите продукта в каталога е 19.50 лв. От тази цена се приспадат 18% намаление, което означава, че вие можете да направите изящен подарък само за 15.99 лв. (Посочената отстъпка от 18% намаление не може да се комбинира с други намаления на ConsultantOri)






4. Подарете най-успешната, продавана и търсена спирала за всички времена - Wonder Lash.
Не за първи път пиша за тази спирала, а и има защо да е така. Това е един изключителен продукт на Орифлейм, който заслужава нашето уважение, защото е идеален помощник на всяка жена, която иска да направи миглите си забележими.
Всеки ми казва - ал, какви дълги мигли имаш... А аз винаги отговарям - не, това е от спиралата :)


Цена: 7.50 лв. (намалена от 13.90 лв.)




5. Подарете цялостна грижа и завършена визия за ръцете. Предложеният комплект е лично изпробван от мен и гарантирам за неговото качество.
Стойност на комплекта: 12.70 лв.
Намален от 21.70 лв.

Комплектът съдържа:
- Крем за ръце, който хидратира и защитава ръцете. Има UV защита, с пчелен восък е и подхранващо масло от бадем. Ароматът е изключително приятен, а кожата го абсорбира бързо и лесно без да оставя мазни следи.
- Бял лак за френски маникюр
- Лак за нокти за завършване на френския маникюр - с перлени частици, които позволяват лака да се запази поне за седмица.


Цена на комплекта: 4.70 лв.
Намален от: 9.40 лв.
6. Подарете комфорт за мъжките ръце - със защитаващия крем за ръце Север за мъже и сапуна Север за мъже вие подарявате цялостна грижа за ръцете, която доставя чистота, комфорт и худратация за сухите ръце.










Цена на комплекта: 9.90 лв.
Намален от: 19.80 лв.
7. Подарете удоволствие в банята и комфорт през деня - Вземете ободряващ шампоан за коса и тяло + спрей дезодорант против изпотяване Север за мъже и направете един полезен и приятен подарък. Продуктите са лично проверени от мен и моят приятел. А за дезодоранта винаги се караме, защото тайничко се пръскам с него ;)
Гарантирам, че това са изключителни продукти и не познавам човек, на който да съм ги препоръчала и той после да е останал разочарован. 



Редовна цена на комплекта 38.70 лв.
Намалена цена: 19.50 лв. + 18% допълнителна отстъпка
от ConsultantOri
= 15.99 лв.
(Посочената отстъпка от 18% намаление
не може да се комбинира с други намаления на ConsultantOri)
8. Подарете комфорт за чувствителната мъжка кожа и изискан аромат за модерния мъж.
Комплектът включва: 
Пяна за бръснене за чувствителна кожа - 200 мл.;
Балсам за след бръснене за чувствителна кожа - 50 мл.;
Тоалетна вода S8 Night - 30 мл.

9. Подарете един луксозен, дълготраен и запомнящ се аромат за стилната жена
Цена 21.98 лв.
Валидна само в ConsultantOri

Едва ли, парфюмната вода Giordani White Gold се нуждае от представяне, защото това е един познат аромат на стотици хиляди клиенти по света. Изтънчен и стилен, това е един дълготраен аромат, който е чудесен за подарък, а допълнен с крема за тяло на Giordani White Gold вие получавате един завършен подарък.

А цената?
Тя е уникална и можете да я намерите само при нас в ConsultantOri.
Редовната цена на комплектът е 51.80 лв., но в каталог 17 на Орифлейм е пуснат на промоция и струва само 26.80 лв. Но тъй като ние от ConsultantOri знаем колко е важен бюджета и как искаме да подарим най-доброто, то ви подаряваме допълнителни 18% отстъпка от намалената цена. Това означава, че комплектът ще го получите само за 21.98 лв. Побързайте, количествата са ограничени! (Посочената отстъпка от 18% намаление не може да се комбинира с други намаления на ConsultantOri)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ако това ви харесва - подкрепете ни в BGtop.net : Топ класацията на българските сайтове


или ни харесайте във Фейсбук

Можете да се абонирате за новини по теми от тук

Вашата подкрепа означава много за нас, за което ви благодарим от все сърце!