Translate

неделя, 7 юли 2013 г.

Регистрация на консултанти и клиенти в Орифлейм през каталог 10 / 2013

Супер Орифлейм регистрация + 66% намален комплект за новорегистрирани


Стъпки на регистрация в Орифлейм:

  1. Регистрирай се от ТУК, за да пазаруваш козметиката на Орифлейм с 23% отстъпка, без посредник и гарантирано без задължения за продажби.
  2. Активирай регистрацията си до 28.07.2013 г. с пускането на поръчка за поне един продукт от каталог 10 на Орифлейм.
  3. С първата поръчка ще ти се начисли начален комплект, който е на стойност 5 лева (намален от 15 лв.). Комплекта включва: Чанта на Орифлейм, 5 мостри дамски аромати, 5 мостри мъжки аромати, листовка с програма за новорегистрирани, писмо за начален комплект, цветен наръчник на консултанта, настоящ каталог, следващ каталог, заявление за регистрация - 3 бр., форма за поръчка текущ каталог, форма за поръчка следващ каталог, лист с контакти, пътеводител в бялата козметика (черно-бял), листовка "Пътят към успеха", ароматизирани картички за мъжки аромати, ароматизирани картички за дамски аромати, листовка „Път за развитие на директори”.

Междувременно, всеки който се е регистрирал през каталог 10 / 2013 на Орифлейм има възможност да спечели подарък следните продукти:

Натисни върху снимката, за да я увеличиш

Подаръци за жените:
Спирала Wonder Lash, Крем за ръце Silk Beauty, Тоалетна вода Dancing Lady Hypnotic Night

Подаръци за мъжете:
Овлажняваща пяна за бръснене “Глетчер”, Гел за душ True Instinct, Тоалетна вода "Екла за Него"

Кой може да се възползва от тази регистрация? - Всеки, който харесва продуктите на Орифлейм и иска да пазарува за себе си и семейството си на по-ниска цена, без да дава комисионни на посредник, без да се притеснява, че някой ще го кара да продава. 

За да ви гарантираме, че регистрацията си ще използвате както сметнете за добре, без да има задължителни неща, то се регистрирайте от ТУК


Виж още:







Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК