Translate

понеделник, 6 октомври 2014 г.

Орифлейм следващ каталог 15 / 2014

От 06.10.2014 до 26.10.2014 г. е активен за поръчки Орифлейм каталог 14, но за всички любопитни споделяме и следващият Орифлейм каталог 15, който ще е активен от 27.10.2014 г.







В следващият Орифлейм каталог 15 ще откриете доста интересни нови продукти. Първият, за който се сещам, е новият мъжки аромат от серията на Джордани с рекламно лице за България - Юлиан Вергов.


Друго интересно в каталога ще бъде новата козметична серия кремове за лице, създадена специално за жени 25+.


Ако искате първи да опитате тези кремове, можете да го заявите със своята Орифлейм поръчка от нашия сайт. След като пуснете своята поръчка, когато се свържем с вас, не забравяйте да кажете, че искате да ви изпратим БЕЗПЛАТНО и мостри на кремовете.


Новите изкушения продължават и с доста интересна нова цветова гама на лаковете The One. Те ще са с невиждана цена - с -50% намаление и ще струват само 3.90 лв., което е повече от лааау :) Количествата ще са до изчерпване, така че можете да ги заявите още преди старта на каталога, за да си гарантирате, че ще успеете да си купите от тях.




Има и още доста нови неща, както и добри намаления на любими и познати продукти.

Едно такова намаление е на BB крема за лице, който с покупката на който и да е продукт от каталога ще бъде ваш само за 5.90 лв.


Впечатление прави и намалените цени на рол-они, които могат да бъдат купени на супер цена от само 2.90 лв.



Естествено, това не са всички атрактивни оферти, така че ви предлагам да се уверите сами, като разгледате каталога. За целта изчакайте да ви се зареди картинката под този текст и натиснете върху нея.