Translate

понеделник, 2 февруари 2015 г.

1 часовник - 2 визии

В Орифлейм каталог 2 е в продажба нов часовник, който е изключително интересен поради възможността си да бъде с 2 визии.






Часовникът можете да видите и поръчате от стр. 25 в текущия каталог на Орифлейм.
Истината е, че на мен ми беше много интересен и реших да го снимах, за да покажа негови реални снимки.
Това, което мога да кажа е, че часовникът е много приятен на външен вид и снимките в каталога се реални. 2-те визии се получават от това, че има 2 сменяеми каишки. Едната каишка е черна от материал като еко кожа, а другата каишка е от нежен сатенен плат.

Доста идейно и оригинално ми се струва, а и така изглежда.

А ето ги и личните ми снимки, които направих :)



 



Когато правих снимките не стоплих, че черната каишка се маха и на нейно място се поставя сатенената, за това и не съм го снимала с двете визии, но мисля, че като гледате каталога и снимките тук ще успеете да добиете пълна представа за часовника.







Цената на този часовник с 2 визии е 44.90 лв. и може да бъде поръчан от всеки Орифлейм консултант.

Ако нямате консултант, вече можете да поръчате всички Орифлейм продукти онлайн (с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за цялата страна) на адрес: www.consultantori.com





Цената на часовника за Орифлейм консултанти пък е 34.54 лв.
http://consultantori.blogspot.com/p/blog-page_2245.html


Този и още продукти можете да поръчате от Вашия Орифлейм консултант. Ако нямате консултант, то вече можете да ги поръчате онлайн с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на адрес: www.consultantori.com

Ако тази статия ви е харесала ще се радвам да я коментирате или да напишете какво друго искате да споделя с вас за продуктите на Орифлейм.