Translate

вторник, 4 август 2015 г.

Нов мини каталог от Орифлейм

От 03 до 23 август 2015 г. ще бъде в сила нов мини каталог на Орифлейм. Поръчките си можете да комбинирате с редовния каталог 11.



Аз лично, това, което си харесах от новия мини каталог и ви го препоръчвам е:


ТВ Power Woman - лимитирана колекция 30 мл.с код 30866. Цената и е само 11.90 лв., а ароматът и е много хубав и е подходящ както за летните дни, така и за по-студените дни от годината.








Зелен памучен чаршаф и жълта памучна калъфка. Кодовете им са 108570 и 108609, а цените след намалението съответно 11.50 за чаршафа и 4.50 за калъфката.

Имам ги и двата продукта и съм изключително доволна от тяхното качество, така че сега отново ще си ги купя.







Следващият продукт, който препоръчвам е машината за сладолед. Нейния код е 111880, а цената след намалението само 26.90 лв.

Имам уреда и съм доволна от него, така че го препоръчвам на всеки, който иска да си прави домашни и здравословни сладки изкушения.












Зелена чанта на Орифлейм - чантата е много свежа и удобна. Изключително здрава е, а цената и е повече от зашеметяваща - никога не е била само 7.90 лв.

Препоръчвам я и ако наистина искате да бъде ваша - побързайте с поръчката, защото за тази ниска цена предполагам, че ще се разграби бързо.









Това са моите проверени и препоръчани продукти от този мини каталог. За да разгледате всички продукти от брошурата на Орифлейм - изчакайте да ви се зареди картинката под този текст и натиснете върху нея.




Всички Орифлейм продукти можете да поръчате от Вашия Орифлейм консултант. Ако нямате консултант, то вече можете да ги поръчате онлайн с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на адрес: www.consultantori.com

Ако тази статия ви е харесала ще се радвам да я коментирате или да напишете какво друго искате да споделя с вас за продуктите на Орифлейм.