Translate

сряда, 14 август 2013 г.

ТОП 3 неща в Орифлейм каталог 11, които трябва да има всяка жена

ТОП 3 препоръчани Ори-намаления в каталог 11
Изпитани от ConsultantOri





Червило, крем за ръце и Activelle - на безсрамно ниска цена, а нужни на всяка жена

Ако някой ме пита какво бих препоръчала от каталог 11 на Орифлейм, то веднага бих казала - червило, крем за ръце и спрей против изпотяване. Защо тях?


Защото са лично изпробвани от мен
Защото съм доволна от тях и си ги взимам за пореден път
Защото са с високо качество
Защото обичам да споделям хубавите неща
Защото са на СУПЕР цена :)





В този каталог е изключително намалено червилото Wonder Colour. 
Препоръчвам го на всяка дама, защото е с доказани качества и изключително достъпна цена. За качеството свидетелстват цифрите - над 4 мл. продадени броя през 2012 г. Цената - само 4.90 лв. през 11ти каталог, който е активен за поръчки до 18.08.2013 г., 20:00 часа. Има доста голям избор на цветове, така че си заслужава да потърсите вашия нюанс.




Другото предложение, което бих дала е на крем за ръце от легендарната серия SILK Beauty. 
Ще ви издам една малка тайна - на всеки 15 секунди някъде по света се продава по един продукт от тази серия, която е обичана от милиони жени, години наред.
Качеството е безспорно, а цената повече от добра - само 2.90 лв. за 100 мл. крем, който прави кожата гладка и хидратирана, благодарение на своите съставки - протеин от коприна и екстракт от орхидея, който е с мощно антиоксидантно действие.


И третото предложение, което за този каталог не е участвало в никакви превюта и класации на нашия блог, но го препоръчвам с две ръце това е дезодоранта против изпотяване от серията Activelle.
Дори Каролине Возняцки (Тенисистка от световния тенис елит) е избрала тази серия за себе си, защото както казва тя "За да бъдеш най-добрата, трябва да използваш най-доброто."
А аз ви препоръчвам най-новото попълнение на серията - Activelle Cotton Dry (със синята капачка), защото не лепне, не оставя бели петна и има приятен мирис на свежест и чистота, а свежестта ни е запазена през целия ден.





Не забравяйте, че Орифлейм ви гарантира за качеството на продуктите си, като ви дава възможност, ако не сте доволни от тях да ги върнете в рамките на 30 дни от датата на поръчката и да си получите парите обратно! Това важи и за поръчки направени през нашия сайт!


За поръчки - можете да се възползвате от нашата онлайн система за заявки


Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК