Translate

четвъртък, 1 август 2013 г.

ТОП 11 продукта в каталог 11 на Орифлейм

Орифлейм каталог 11 / 2013 г. - каталогът на летните разпродажби



Вече трети ден е активен за поръчки каталог 11 на Орифлейм, който е изпълнен с много летни разпродажби, но сигурно се чудите на какво да заложите и какво да изберете. Ето ги и нашите ТОП 11 продукта от каталога, които са проверени и изпитани.

01. Автоматичен молив за очи - 5 изключителни нюанса (черно, кафяво, синьо, сиво и зелено), които се нанасят с лекота, защото молива е изключително мек и приятен за нанасяне, автоматичен е и не се налага да се остри.
Можете да го откриете на стр. 11 от Каталог 11
Редовна цена на продукта - 9.90 лв.

В Каталог 11 - само 5.50 лв.









02. Червило Wonder Colour - изключително богата гама от цветове. Това червило има кремообразна текстура, дълготраен цвят и подхранващите свойства на авокадо и масло от жожоба. Статистиката е достатъчно красноречива  - през 2012 г. са продадени над 4 млн. броя, което е доказателство за качество и стил!


Можете да го откриете на стр. 13 от Каталог 11

Редовна цена на продукта - 9.90 лв.

В Каталог 11 - само 4.90 лв.

Забележка: Скоро този артикул не е бил намаляван, а още по-малко на такава цена!











03. Слънчеви очила "Лятно настроение" и "Летен пясък" - няма нищо по-хубаво от това да защитите очите си с качествени очила и 100% UV защита, а сега и на още по-ниска цена!
Можете да ги откриете на стр. 26 от Каталог 11

Редовна цена на продуктите - 24.90 лв.

В Каталог 11 - само 14.90 лв.





04. Bioclinic - Царят сред кремовете за лифтинг ефект! В тази серия се включват 2 крема - дневен и нощен. И двата са с чист ретинол, който действа на клетъчно ниво и спомага за моменталното опъване на увисналата кожа. Дневния крем има и слънцезащитен фактор 15, което е от значение за кожата и нейното състояние.

Можете да ги откриете на стр. 29 от Каталог 11

Редовна цена на продуктите - 39.90 лв.

В Каталог 11 - само 23.90 лв.

Забележка: Офертата е много добра, защото и дневния и нощния крем са в промоция, което не винаги е едновременно, а цената е повече от добра.


Тази серия е подходяща за проблемна кожа, която е загубила еластичността си и е увиснала. Да не се прилага на млада и еластична кожа.



След 1 опаковка дневен и нощен крем - да се премине на по-лек крем, за да не привиква кожата, което е препоръчително да се прави с всичките ни кремове - свършва опаковката - купуваме от друга серия.




05. Интензивен балсам за след слънце за лице и тяло и Успокояващо и рехидратиращо мляко за след слънце
Можете да ги откриете на стр. 40 от Каталог 11
Само сега, при покупка на слънцезащитен продукт от стр. 40-41 на каталог 11 можете да закупите тези продукти на тази уникална цена. 
Балсам за лице и тяло - само 4.90 лв.
Рехидратиращо мляко - само за 7.90 лв.

Опитът: Искрено препоръчвам продуктите за след слънце на Орифлейм, защото изключително приятно рехидратират кожата, успокояват зачервяванията, ако има болка - облекчават я. С две думи - правят чудеса!





06. Гел за борба с целулита Perfect Body - супер продукт от една супер серия Perfect Body. Масажния диск към тубичката доставя много приятно усещане, като след това кожата се чувства по съвсем друг начин.
Можете да го откриете на стр. 42 от Каталог 11

Редовна цена на продукта - 34.90 лв.

В Каталог 11 - само 24.50 лв.

Забележка: Не забравяйте, че за да постигнете оптимално добри резултати трябва да пиете поне 1.5 л. вода на ден, както и да промените начина си на хранене - да се сведе до минимум употребата на тестени и сладки храни, пържено и полуфабрикати. Да се увеличи консумацията на плодове и зеленчуци. Към вашата терапия за борба с целулита може да включите и обтриване на тялото веднъж дневно с утайка от кафе, прави чудеса.


07.  Червило Power Shine (Супер блясък) - в ТОП 10 на най-продаваните продукти за 2012 г. за Орифлейм свят. Има изключителен блясък, с отразяващи частички и 3D ефект. Има подхранващи свойства, защото е с витамин Е и маслко от семена на шипка, което го прави изключителен помощник в хидратацията на устните. Нанася се лесно и е много приятно усещането с него.

Можете да го откриете на стр. 61 от Каталог 11
Редовна цена на продукта - 11.90 лв.

В Каталог 11 - само 6.50 лв.

Забележка: Скоро този артикул не е бил намаляван, а още по-малко на такава цена!









08. ТВ Voyager Spirit - този продукт краси корицата на http://consultantori.blogspot.com/ за каталог 11 / 2013 г., което само по себе си говори много. Много ми хареса, нотките на джинджифил са перфектно съчетани с аромат на мастиково дърво и индонезийско пачули и определено мога да кажа, че действа събуждащо на сетивата. Това е идеалният подарък, с който да покажете малко нежност и внимание на вашата половинка.
Можете да го откриете на стр. 79 от Каталог 11

Редовна цена на продукта - 36.90 лв.

В Каталог 11 - само 24.90 лв.

Забележка: Не забравяйте, че всеки човек усеща ароматите различно, на всяка кожа седят различно, всеки сезон са различни, така че първо поискайте мостра или вижте в каталога как мирише.









09. Спрей дезодорант против изпотяване "Север" за мъже и ободряващ шампоан за коса и тяло от същата серия - уникални продукти, които заслужава да има всеки мъж! Опитайте ги и ще се уверите в качеството им!
Можете да ги откриете на стр. 84 от Каталог 11

Редовна цена на продуктите - 9.90 лв.

В Каталог 11 - само 5.90 лв.













10. Нощен крем за ръце шведска SPA терапия и течен сапун Мед и мляко - в комбинация тези два продукта правят чудеса с раздразнената и зачервена кожа на вашите ръце! Подробности можете да прочетете ТУК
Можете да ги откриете на стр. 104 и 110 от Каталог 11


11. Успокояващ тоник, измивен гел и крем за лице с органичен екстракт от алое вера и арника - уникална серия за лице, подходяща за всяка възраст, чувствителна кожа и не само, а сега и в изключителна оферта - купувате два и получавате три продукта! Продуктите са със 100% екстракт от алое вера и арника, съдържат витамини и минерали.

Подробности за офертата можете да видите на страница 121 в каталог 11 / 2013 на Орифлейм.
















Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК