Translate

вторник, 25 юни 2013 г.

Орифлейм консултантът и неговите подаръци

Как всеки новорегистриран консултант на Орифлейм да грабне своите подаръци?



Всеки новорегистриран консултант/клиент на Орифлейм участва в програмата за новорегистрирани и може да спечели подаръци за това, че е достигнал определен оборот на поръчката си.
Винаги този оборот се измерва в БТ (бонус точки) и при новите консултанти, за да спечелят своя подарък той трябва да бъде равен на 100.
Какви са подаръците - всеки каталог различни :)
За каталог 9 на Орифлейм подаръците можете да разгледате ТУК
Важно нещо, което трябва да знаете, че ако пропуснете една от стъпките, то в следващия каталог не преминавате на следващата стъпка.

Въпросът при всеки новорегистриран е как да достигне 100 БТ, ето защо и реших да напиша тази статия с малко съвети и идеи, защото истината е, че 100 точки се правят много лесно.

И така, какво трябва да направите:
  1. Сдобийте се с актуалния каталог на Орифлейм.
  2. Разгледайте каталога и се запознайте с офертите, защото във всеки каталог има атрактивни намаления.
  3. Харесайте си продукти и си ги поръчайте. По този начин ще активирате и регистрацията си.
  4. Споделете на вашите роднини, приятели, съседи и колеги, че сте се регистрирали (няма значение дали с цел да печелите или, за да пазарувате за себе си с по-ниска цена).
  5. Покажете им каталога. С радост ще установите, че 99% от познатите ни харесват продуктите на Орифлейм, останалият 1% не ги е пробвал или си мисли, че ги е пробвал, но не ги харесва.
  6. Открито им кажете, че се нуждаете от тяхната помощ, за да направите 100 БТ и да си вземете подаръка.
  7. Истинските приятели помагат, така че всеки ще си хареса неща, а и в една къща никога не е излишен шампоана, пастата за зъби, сапуна...
  8. Споделете вие какво сте си поръчали и кои продукти харесвате най-много.
  9. Не правете предположения за това кой харесва продуктите и кой не.
  10. Дори да сте се регистрирали, за да пазарувате само за себе си не продавайте продукта на консултантска цена, най-малкото защото имате транспортни разходи за тях.
  11. На вашите приятели им е ясно това, така че без притеснения и го давайте с по-голяма усмивка.
  12. Запомнете, че 100 БТ се правят лесно и са приблизително 126 лв. консултантска цена (ако нямате закупени аксесоари като чанти, гривни и др.)
Който не изпробва стъпките, той няма да разбере дали съветите са действащи и актуални, а истината е, че подаръците са повече от практични и ще влязат в употреба, защото те са: слънцезащитен лосион за лице SPF 25, стилен дамски несесер Giordani Gold и раница Giordani Gold. Всички те са на обща стойност 98.90 лв.

Успех на всички новорегистрирани!

А ако тази статия ти е харесала, то може да се АБОНИРАШ от ТУК за още подобни теми.