Translate

понеделник, 17 февруари 2014 г.

Ревю на нови червила в каталог 3 на Орифлейм

В Орифлейм каталог 3 любителите на червилата ще се срещнат с цели 3 нови изкушения за техните устни.

Това са червилата от сериите Pure Color You Dazzle, молив за устни тип червило Power Shine и червило за обемни устни Giordani Gold.

Какви са в действителност - научете от следващите редове и снимки.


Червило Pure Colour You Dazzle от Орифлейм

5 прелеснтни и цветни нюанса в едно нежно и кремообразно червило, което е с приятен аромат. Цветовете не са силно покривни, а в червилото има отбляскващи частички както при червилото Power Shine, но в по-малки количетсва.

Код: 30394 - Fresh Beige

Код: 30395 - Pink Petal

Код: 30396 - Violet Dew

Код: 30397 - Dazzling Pink

Код: 30398 - Red Blossom

Молив за устни тип червило Power Shine

Преди време от Орифлейм бяха пуснали молив за устни тип червило Impact, а и все още се предлага в каталога. Този продукт се отличава от червилата с по-голяма трайност и наситеност на цвета и това, че е в подострящ се молив. Днес, в каталог 3 от Орифлейм ни предлагат отново подобен продукт, но този път на любимото на милиони жени червило - Power Shine. И при тази серия, както и в горната се акцентира на ярките и наситени цветове, като и при двете се лансира по един телесен цвят.

А снимките сами говорят за цветовете...






Червило за обемни устни Giordani Gold

Хубавото е, че в новата брошура на Орифлейм има 3 различни типа червила, от различен ценови клас, така че да отговори на нуждите и изискванията на по-голям кръг от жени. Червилото за обемни устни от серията Giordani Gold не е ново, но пък е допълнено с 3 нови нюанса. Както и друг път съм писала за тази серия е, че тя е по-луксозна, с изискана опаковка, хидратира и подхранва устните, и не на последно място - няма щипещ ефект както други червила за обем. Добре е да се спомене, че аз лично не виждам устните да стават по-обемни, но за сметка на това биват по-подхранени и гладки.

Кодове на цветовете от ляво на дясно: 30420, 30419, 30421




Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК