Translate

събота, 5 октомври 2013 г.

Едноседмична разпродажба от Орифлейм в К14

Добро утро приятели, от днес 05.10.2013 г. до 12.10.2013 г. има нова разпродажба на цели 38 продукта на Орифлейм.

Едни от първите неща, които ми правят впечатление, че са намалени са:




ветрилото Amini, което липсваше дълго време, изискания колан By Marcel, прелестния пръстен "Естествена красота", продуктите от серията "Шведска красота", Фон дьо тен против стареене на Giordani Gold, ТВ Native Force, изключителното подхранващо почистващо мляко  на Giordani Gold, продукти за баня от безупречната серия Nature Secrets, билкови пасти за зъби и още много други.

Както знаете, качеството на продуктите е на изключително ниво, така че всяко ексклузивно намаление от Орифлейм е добре дошло, защото винаги има за всеки по неща на добра цена.

Нещо, което към този час - 8:22 ми прави впечатление е, че на сайта промоцията все още не е отразена в цените. Не се притеснявайте, това не се случва за първи път в началните минути от кампанията да има такъв проблем, но съм убедена, че до края на деня това ще бъде оправено и всички ще можете да пуснете своите онлайн поръчки.

А ако нямаш от кого да поръчваш, или искаш още по-ниска цена, но не искаш да се ангажираш с продажби и обороти, то може да подадеш заявка за регистрация за лична употреба от ТУК

За всички останали - поръчки можете да направите от ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ или директно от нашия онлайн каталог: 
Орифлейм Козметикс


ConsultantOri - online поръчки за цялата страна

ЗА ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВСИЧКИ НАМАЛЕНИ ПРОДУКТИ И ТЕХНИТЕ ЦЕНИ НАТИСНИ ТУК

Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК