Translate

неделя, 13 октомври 2013 г.

Два аромата - един създател и Орифлейм

Преди време бях писала за Алексис Дадиер, който е създател на световно известни аромати, но днес ще споделя с вас лично мнение за два от тях, които са създадени специално за шведската компания Орифлейм.


И така, както казах - Два аромата - един създател!


Сещате ли се кои са тези аромати под марката Орифлейм? Бях писала ТУК за техните имена :)

Единият е Rose of Dreams - изискан, луксозен, с нежно и балансирано ухание на роза, някак изкусно съчетан с пикантни акорди на розов пипер и черен трюфел. Не очаквайте да има прилика с аромата на Българска роза, няма нищо общо, както казах - този парфюм е балансиран. Важна особеност е, че е изключително траен и ненатрапчив.

Другият аромат е под името Architect и е само за мъже! Запленяващо ухание, подходящо за есенно-зимния период. С нотки на канадска ела и кардемон, съчетани с аромат на гаяк и секвоя, изкусно преплетени с опияняващото ухание на пикантен тютюн. Дълготраен и неподправен, подходящ за деловия мъж. А дизайна на шишенцето - наистина отговаря на името на тази тоалетна вода.

А ето и описанието, което получихме за Architect на Орифлейм от негов ползвател:
"Плътен, траен, специфичен, идеален за студеното време. Подходящ за по-официални дрехи, не е за спортно облекло. Препоръчвам го!"


Бъдете готови да се влюбите и вие в тоалетната вода Architect и да се възхитите на уникалността на Rose of Dreams!

Време е и вие да ги имате :)


Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК