Translate

неделя, 22 декември 2013 г.

Нов мини каталог от Орифлейм

Мини-каталог с МЕГА намаления от Орифлейм






Можете да разгледате каталога от тук:



За безплатни доставки - използвайте формата ни за поръчки от ТУК

И така, да споделя какво съм използвала от всички намалени неща и какво е моето мнение за тях.

Тоалетна вода Delicacy (Код 22446) - Първият ми аромат от Орифлейм, в който и се влюбих. Особено подходящ е за по-студените дни. Има нежен аромат на малина в съчетание с ванилия. Разкошен е и дълготраен :) А цената - от 39.90 лв. е намалена само на 15.90 лв. Пак ще си го взема :)







Тоалетна вода Lovely Garden (Код 23838) - Прекрасен! Нежен и умерено скадък. Изкусно съчетание на топло мляко и ванилия, балансирани свежите нотки на ревен и тучна зеленина. Много подходящ за по-топлите дни.
Цената е отново много намалена -от 39.90 лв. само на 15.90 лв. Любим!








Тоалетна вода Midsummer за Нея (Код:25395) - Свежест и чистота! Още един мой фаворит и любим аромт, който винаги ми създава усещане за много свежест. Познат от дълги години, запазена продукт на Орифлейм! Сега е намален от 36.90 лв. на 14.90 лв., което е супер.






Парфюмна вода Amber Elixir (Код:11367) - стилен, изтънчен, дълготраен аромат, подходящ за студените зимни дни или вечерни забави. Има пленяващо ухание на мандарина, сладък бадем, мускус и вкусен касис. Изключително приятен!
А цената - в духа на Коледа - от 39.90 лв. намалена на 15.90 лв.






Тоалетна вода Giordani Man Dolce Vita (Код:22400) - класика в жанра, обичан и предпочитан, любим на много мъже по света, включително и на силния пол у дома :)
От 46.90 лв. е намален на 18.90 лв. - какво по-добро от това да направим подарък на супер цена :)





Time Reversing SkinGenist™ - една от любимите серии за лице на моята майка, така че няма какво повече да коментирам за него, освен че е подходящ за жени 45+ :)









ЗА ПОРЪЧКИ И БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ОТ ТУК


Не забравяйте, че Орифлейм ви гарантира за качеството на продуктите си, като ви дава възможност, ако не сте доволни от тях да ги върнете в рамките на 30 дни от датата на поръчката и да си получите парите обратно! Това важи и за поръчки направени през нашия сайт!



Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК