Translate

сряда, 15 януари 2014 г.

www.consultantori.com е новият ни сайт!

Скъпи приятели, с гордост искам да ви съобщя, че от няколко дни нашият блог вече има и собствен сайт, който е с адрес http://www.consultantori.com/

Създаването на сайта е естествено продължение на това, което започнахме преди близо 2 години, а именно да споделяме с вас в този блог кои са новите продукти на Орифлейм, кампаниите за регистрация, личен опит с марката и не само.


Тъй като осъзнаваме, че времето е ценно за всички нас, а онлайн достъпа до информация, услуги и продукти е повече от полезно, то преди няколко месеца започнахме проект по създаване на онлайн сайт за пазаруване на всички Орифлейм артикули, така че да можем да отговорим на вашето търсене и изисквания.

В резултат на нашата усилена работа през изминалите месеци, това, което ще получите днес като услуга в новия ни сайт и разбира се тук е:
  1. Винаги информация за актуалните промоции и оферти.
  2. Личен опит и мнение за изпробваните от нас продукти.
  3. 100% гаранция за поръчките си.
  4. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за цялата страна.
  5. Безплатна консултация при избора ви на продукти.
Ако сте още любопитни за нас, то можете да прочетете и секцията КОИ СМЕ НИЕ или да посетите Често Задавани Въпроси (ЧЗД).

Не пропускайте да разгледате актуалния Орифлейм каталог и да се възползвате от промоцията ни в чест на новия сайт ПОКУПКА С ПОДАРЪК :)


Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК