Translate

сряда, 29 януари 2014 г.

В Орифлейм каталог 2 с нова кампания за регистрации

Прекрасна новина, във втория каталог за годината на Орифлейм ни зарадваха с чудесна БЕЗПЛАТНА кампания за регистрации, съпроводена с още по-чудесни подаръци за новите.


Преди да ви разкажа за подаръците, ще споделя с вас как можете да използвате своята регистрация.

  1. Можете да пазарувате за лична употреба без ангажименти за продажби и други подобни.
  2. Можете да печелите допълнителни доходи от продажбата на продукти.
  3. Можете да градите собствен бизнес без необходимост от начален капитал.
Коя от трите възможности ще изберете е ваше лично решение, с което аз ще се съобразя, така че няма от какво да се притеснявате, както аз бях преди 2 години - със страх в сърцето да не попадна на луда и досадна бабка. Поне тогава така си ги представях нещата, а сега ми е смешно като се сетя :)

За регистрации ТУК

Имайте предвид, че вашата регистрация е съпроводена с подаръци, които са представени в 3 стъпки за тяхното по-лесно спечелване:

Стъпка 1:

В каталог 2, до 16.02.2014 г. направете поръчка за 100 БТ (бонус точки), което е около 126 лв. и срещу символичната такса от 1 лв. ще вземете шампоан и балсам от легендарната серия на Орифлейм - Мед и Мляко - Злато.

Ако не пропуснете стъпка 1 --> Преминавате на стъпка 2 :)








Стъпка 2:
След като сте преминали през стъпка 1, идва ред и на втората част от вашите подаръци :)
В каталог 3 на Орифлейм отново направете поръчка за 100 БТ и ще вземете за 1 лв. маска за коса Мед и Мляко - Злато + защитен крем за коса (използва се при сушене на косата).

Ако не пропуснете тази стъпка --> преминавате на следващата където ще вземете за 1 лв. многофункционален сешоар Remington Airstyler.


Стъпка 3:
Вземете многофункционален сешоар Remington Airstyler само за 1 лв. при поръчка за 100 БТ в каталог 4 / 2014 на Орифлейм.


Заслужава си да опитате, аз когато се регистрирах не вярвах, че ще си взема подаръците, но се оказа, че се подцених и си ги взех до един, а сега е ред и за ТВОИТЕ ПОДАРЪЦИ :)



↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓


РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 

Орифлейм Online регистрация