Translate

събота, 18 януари 2014 г.

Фон дьо тен Perfect Fusion by Oriflame

Здравейте скъпи приятели, вече писах за новия фон дьо тен на Орифлейм в сайтът ми за поръчки, който е с адрес www.consultantori.com, а сега ще искам да ви споделя за него обратната връзка, която получих от клиенти.







Цитирам думите на първия ми клиент :) "Супер е, много добре се нанася, слива се с кожата и не го усещам".
И наистина, на мацката и седеше много естествено на лицето, а и най-важното е, че не го усещаше.
Реално, ако човек си уцели правилния цвят, фон дьо тен-а Perfect Fusion буквално се слива с кожата, така че мотото, с което го пуснаха на пазара от Орифлейм "Втора кожа" си е на 100% оправдано и не е преувеличено.

Другите предимства на този продукт съм ги описала подробно ТУК, но едно от най-важните неща за мен е високият защитен фактор, което качество не е за подценяване.

И още нещо, което също не е за пренебрегване е, че до 26.01.2014 г. продукта се предлага и с ваучери за отстъпка, което го прави на супер ниска цена. Ако нямате такъв ваучер, то можете да се възползвате от нашите - все още имаме налични, но са ограничен брой.

Подробности за ваучерите можете да откриете на адрес: http://www.consultantori.com/news/65-perfect-fusion-foundation.html, както и да направите своята заявка/поръчка за вашият Perfect Fusion.

Източник на снимката: www.consultantori.com

Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК