Translate

неделя, 16 февруари 2014 г.

ТОП 5 най-поръчвани продукти в каталог 2 на Орифлейм

Днес е последният ден, в който може да се поръчат продукти от чудесния каталог 2 на Орифлейм. И тъй като остават малко часове до неговия край, то реших да ви представя кои бяха най-поръчваните продукти в този каталог.







Без никакво учудване, на първо място е новият аромат на Орифлейм - Volare, който е в нова, прелестна опаковка.




Неговата въвеждаща цена е 22.90 лв. и си заслужава да го имате, а все още можете да го поръчате от активния каталог на Орифлейм.








Второ място е запазено за един изключително пленяващ продукт. Той успя, в рамките на един месец, да стане един от най-продаваните аромати на Орифлейм, а преди няколко дни спечели първо място за аромат в класацията „Иновации и красота“ на списание сп. Грация. Това е небезизвестният My Red, създаден съвместно с Деми Мур.



В Орифлейм каталог 2 той е на изключително добра и привлекателна цена - само 35.90 лв., намален от 59.90 лв. В следващата брошура на фирмата няма да бъде на намалена цена, така че ви препоръчваме сега да се възползвате от промоцията, която е валидна до 16.02.2014 г, 20:00 часа.







Третото място се отрежда на друг обичан продукт, познат от години и избиран от милиони жени по света. Това е и първият продукт на фирма Орифлейм, който е емблематичен за нея и разбира се един от любимите ни - това е "Нежна грижа".




Интересът към него се дължи и на изключително атрактивната му цена - само 4.90 лв, а без намалението можете да го закупите за 11.90 лв, така че ако и вие го използвате за напукани устни, лакти, ранички и други раздразнения на кожата, то ви препоръчваме да се възползвате от по-ниската му цена сега.







Четвъртото място е за едно изключително червило, първото в света, което следва извивките на устните, като ги дарява с изключителна хидратация, безкрайно съвършенство и наситен цвят. Това е Цветна капка от Орифлейм.


Редовната цена на това харесвано и предпочитано червило е 9.90 лв., но в каталог 2 на Орифлейм неговата цена е само 5.90 лв. Това бих казала, че е една добра цена за любимото червило.













Петото място се заема от цяла една серия, която е създадена за силния пол. Това е новата серия North For Men Active. Както всички останали продукти на North For Men, така и Active не отстъпва по качество, а сега и с енергизираща мента за събуждане на сетивата.



Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК

За поръчка на всички Орифлейм продукти използвайте нашият сайт  - www.consultantori.com

Не забравяйте, че ние даваме 100% гаранция на поръчките си, БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и ПОДАРЪК-ИЗНЕНАДА.