Translate

неделя, 16 февруари 2014 г.

ТОП 5 най-поръчвани продукти в каталог 2 на Орифлейм

Днес е последният ден, в който може да се поръчат продукти от чудесния каталог 2 на Орифлейм. И тъй като остават малко часове до неговия край, то реших да ви представя кои бяха най-поръчваните продукти в този каталог.Без никакво учудване, на първо място е новият аромат на Орифлейм - Volare, който е в нова, прелестна опаковка.
Неговата въвеждаща цена е 22.90 лв. и си заслужава да го имате, а все още можете да го поръчате от активния каталог на Орифлейм.
Второ място е запазено за един изключително пленяващ продукт. Той успя, в рамките на един месец, да стане един от най-продаваните аромати на Орифлейм, а преди няколко дни спечели първо място за аромат в класацията „Иновации и красота“ на списание сп. Грация. Това е небезизвестният My Red, създаден съвместно с Деми Мур.В Орифлейм каталог 2 той е на изключително добра и привлекателна цена - само 35.90 лв., намален от 59.90 лв. В следващата брошура на фирмата няма да бъде на намалена цена, така че ви препоръчваме сега да се възползвате от промоцията, която е валидна до 16.02.2014 г, 20:00 часа.Третото място се отрежда на друг обичан продукт, познат от години и избиран от милиони жени по света. Това е и първият продукт на фирма Орифлейм, който е емблематичен за нея и разбира се един от любимите ни - това е "Нежна грижа".
Интересът към него се дължи и на изключително атрактивната му цена - само 4.90 лв, а без намалението можете да го закупите за 11.90 лв, така че ако и вие го използвате за напукани устни, лакти, ранички и други раздразнения на кожата, то ви препоръчваме да се възползвате от по-ниската му цена сега.Четвъртото място е за едно изключително червило, първото в света, което следва извивките на устните, като ги дарява с изключителна хидратация, безкрайно съвършенство и наситен цвят. Това е Цветна капка от Орифлейм.


Редовната цена на това харесвано и предпочитано червило е 9.90 лв., но в каталог 2 на Орифлейм неговата цена е само 5.90 лв. Това бих казала, че е една добра цена за любимото червило.

Петото място се заема от цяла една серия, която е създадена за силния пол. Това е новата серия North For Men Active. Както всички останали продукти на North For Men, така и Active не отстъпва по качество, а сега и с енергизираща мента за събуждане на сетивата.Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК

За поръчка на всички Орифлейм продукти използвайте нашият сайт  - www.consultantori.com

Не забравяйте, че ние даваме 100% гаранция на поръчките си, БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и ПОДАРЪК-ИЗНЕНАДА.