Translate

неделя, 30 март 2014 г.

Представяне на The One от Орифлейм

Новата козметична серия THE ONE от Орифлейм вече е на пазара


Вижте какви са моите първи впечатления от срещата ми с нея :)





В Орифлейм каталог 5 / 2014 излязоха в продажба едни от първите продукти на серията The One. Това са кремообразни сенки, спирала за обемни мигли в два цвята, озаряващ ФДТ и коректор за околоочен контур както и червила за супер блясък.

Преди да напиша тази статия всички продукти бяха подробно разгледани, изпробвани и с тях ми бе направен професионален грим от Надя Барбова, за да мога да придобия цялостна представа за The One и оценката ми да бъде възможно най-обективна.

Ще започна ревюто от кремообразните сенки, защото тях чаках с най-голямо нетърпение и интерес. За тези сенки имах притеснения, че трудно ще се използват от непрофесионалисти, както и, че ще оставят неприятно усещане за тежест на клепачите. За мое успокоение и радост реалността се оказа съвсем друга и неочаквана. 

Кремообразните сенки The One на Орифлейм се оказа, че се нанасят изключително лесно както с пръсти, така и с четка. След като се нанесат на окото се трансформират в нежен и приятен прашец, който не дразни окото и не се усеща.

Сенките са в 8 нюанса и в зависимост от това колко слагаме от тях можем да ги използваме за дневна и вечерна визия.

Аз най-много си харесах тези с код 30744 - Beige Pearl, 30745 - Rose Gold и 30750 - Intense Plum, тъй като мога да ги използвам в ежедневието си.

Въпреки моя избор, когато дойде моментът за професионален грим с бях гримирана с 30751 Shimmering Steel и 30745 Rose Gold.

При гримирането, това което ми направи впечатление беше, че за основа се използваха стандартни прахообразни сенки и върху тях бяха нанесени кремообразните. Предполагам, че това спомага сенките да не се събират в гънките на очите, но това са мои предположения, защото забравих да питам за причината.

Дали ще си ги купя новите кремообразни сенки на Орифлейм? Определено ДА и то не само един цвят, а тези, които ви споделих, че си харесах и това, с което ме гримираха, защото наистина са много добри. Много се изкушавам и за 30749, който е в прекрасен индиго цвят.

А сега вижте кремообразните сенки The One в снимки :)

Код на продукта 30744

Код на продукта 30745

Код на продукта 30746


Код на продукта 30747
Код на продукта 30748


Код на продукта 30749


Код на продукта 30750


Код на продукта 30751

Орифлейм грим с кремообразни сенки The One


Oriflame The One

Любопитни сте какви са останалите продукти от серията?
Очаквайте продължение на темата в следващите дни :)


Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК