Translate

неделя, 26 октомври 2014 г.

The One - новите лакове с металически блясък


От Орифлейм пуснаха в продажба 5 нови нюанса дълготраен лак за нокти. 


Те са с металически блясък и с до 14 дни трайност.







Здравейте скъпи читатели, това са новите лакове на The One, които са в продажба от Орифлейм каталог 15 / 2014.

Имах възможността да изпробвам всичките нюанси, така че успях да ги снимам, за да ви ги представя.

Това, което мога да обобщя за лаковете, е че те наистина са с металически блясък и са в актуални за сезона цветове. Аз лично си харесах 3 от тях, но в следващите редове ще ви споделя кои точно са :)

Първият цвят от новата колекция е Black Noir с код 31192. Той е стандартно черно и има изключителен блясък.



Вторият цвят е Platinum Pearl с код 31193. Този лак за нокти е сребрист, с металически блясък и съхне сравнително бързо.



Третият цвят е Amethyst Rock с код 31194. Той е един от нюансите, които си харесах. На снимката цветът му не е напълно реален, така че за по точен цвят го вижте и в каталога на Орифлейм.


Четвъртият цвят е Gold Splendor с код 31195. Перфектният златист цвят, влюбих се в него!



Този нюанс идеално можете да го комбинирате с новите кремообразни сенки на Giordani Gold, тъй като при тях също има подобно златисто и биха си пасвали супер. Сенките се с код 30993 - Gold Sparkle.


Петият цвят е Steel Shimmer с код 31196. Той е в много приятен нюанс - черно с преливащо се сиво. Също много ми допадна и определено е един от фаворитите ми за този сезон.


Идеално би се комбинирал с кремообразните сенки на Giordani Gold - Shimmering Grey с код 30994.


Това са новите 5 нюанса лак за нокти от серията на The One. аз лично на 100% ще си взема Steel Shimmer и Gold Splendor, а за Amethyst Rock ще си помисля. Сребристото и стандартното черно на този етап няма да си взимам.

Нещо, което щях да пропусна да споделя с вас е, че в Орифлейм каталог 15 лаковете са с 50% намаление и цената им ще бъде само 3.90 лв.



Всички тези лакове можете да поръчате от Вашият Орифлейм консултант, а ако нямате такъв - можете да ги поръчате онлайн на адрес: www.consultantori.com/catalogue.html