Translate

петък, 21 ноември 2014 г.

Ревю на новите лакове Giordani Gold Baroque Brilliance

За да увеличите - натиснете върху снимката

Представяне в снимки на новите лакове Giordani Gold Baroque Brilliance





В Орифлейм каталог 16 / 2014 ни зарадваха с три нови лака от серията Джордани Голд.

Първото, което ми направи впечатление сред тях е, че цветовете са в тон за идващата Коледа. Разбира се, най-силно впечатление ми направи червеният лак, който е точно за този сезон.
Все пак, ако трябва да бъда честна - след като ги изпробвах лаковете се оказа, че само червеното ми хареса. Някак другите 2 цвята са ми прекалено светли. Въпреки, че като се замисля, светлите цветове пък са много нежни, но все пак - червеното ме грабна :)

И за да не бъда голословна - вижте следващите снимки и решете сами кой е вашият цвят.

За да увеличите - натиснете върху снимката
За да увеличите - натиснете върху снимката
За да увеличите - натиснете върху снимката
Това, което мога да допълня за тези лакове е, че те са лимитирана серия. Имат леки златисти частички, които придават още по-голям блясък и имат за цел да ги направят по-трайни. От Орифлейм споделят, че лаковете имат заздравяващ комплекс, който предотвратява напукването и цепенето на ноктите. Също така, тези лакове трябва да не се надраскват и да не се напукват. Това последното не мога да кажа дали е така, тъй като нямах достатъчно време, за да го тествам :)

Нещо, което мога да потвърдя от представените за тях в каталога характеристики, е че наистина имат бляскаво покритие :)

Тези лакове можете да поръчате от Вашия Орифлейм консултант. Ако нямате консултант, то вече можете да ги поръчате онлайн с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на адрес: www.consultantori.com

Ако тази статия ви е харесала ще се радвам да я коментирате или да напишете какво друго искате да споделя с вас за продуктите на Орифлейм.

Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК