Translate

понеделник, 17 ноември 2014 г.

Ревю на новите червила The One

Вижте реални снимки на новите 7 нюанса червила от The One










Новите 7 цвята на червилото The One са модерни, за някои може би специфични, но едно е сигурно - те са лимитирани и ще бъдат само няколко каталога в продажба!

Това, което мога да споделя за тях като характеристики (цветовете сами ще видите), е че:
Подхранват устните - съдържат масло от Шеа
Задържат влагата и поддържат устните хидратирани - благодарение на восъчния комплекс в червилото.
Придават блясък
Даряват комфорт и меки устни без напуквания

Самите червилата имат мека и приятна консистенция, лесни са за нанасяне и с тях усещането за мекота е постигнато. Устните са подхранени, нежни, гладки и без изсушаване.


Радвам се, че за първи път успях да направя реални снимки как седят и върху устните, за да можете да придобиете пълна представа за цветовете. За това, без да губя време, ще ви ги покажа един по един с моите коментари към тях.

Първият нюанс е Skromni's Nude Beige и е с код 31840.

Този цвят е Nude, но както сами виждате на снимката - той е  по-светъл. Мисля си, че за тъмна коса и не много светла кожа ще бъде подходящ. Определено не ми допадна в комбинацията руса коса и тъмна кожа, каквато съм аз. Някак заради светлата ми коса и това светло червило (въпреки, че съм фен на Nude нюансите) бях като болна.





Вторият нюанс е Rossa's Soft Rose и е с код 31841.

От снимката се надявам да видите, че седи точно както гланц за устни. Почти не придава цвят, така че е подходящ за онези от вас, които обичат безцветни гланцове. С това червило определено ще разнообразите и придадете мекота на устните си без да имат цвят.







Третият нюанс е Diep's Rose Blush и е с код 31842.

Цветен и приятен нюанс. Повече не мога да споделя като мнение, тъй като цветът все пак се избира и според това, което ни приляга да носим.








Четвъртият нюанс е Maffashion's Rouge и е с код 31843.












Петият нюанс е Faina's Flame Red и е с код 32167.

Да си призная, дори на снимките, едвам долавям разлика в цветовете на 31843 и 32167 :)










Шестият нюанс е Uka's Cherry и е с код 32169.












Седмият нюанс е Rita's Pale Pink и е с код 32170.

:) Този цвят винаги ми е бил странен, въпреки че съм виждала доста момичета с такъв. Цветът е прекалено светъл и устата буквално се слива с кожата, а ако сте с по-тъмна кожа - устните ви ще изпъкнат от светлия нюанс.

Все пак, фактът, че вече доста години такъв тип червило е на пазара и цветът все още е актуален говори, че има своите фенове и търсене :)




А ето и как изглеждат червилата в опаковката си:
За да увеличите - натиснете върху снимката
За да увеличите - натиснете върху снимката


Тези червила са произведени в Русия за Орифлейм, която е шведска компания.




В Орифлейм каталог 16 / 2014 можете да ги поръчате от Вашия Орифлейм консултант на цена от 6.50 лв. Ако нямате консултант, то вече можете да ги поръчате онлайн с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на адрес: www.consultantori.com


Ако тази статия ви е харесала ще се радвам да я коментирате или да напишете какво друго искате да споделя с вас за продуктите на Орифлейм.


Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК