Translate

понеделник, 16 юли 2012 г.

Дубай - елате и Вие

Дубай е е разположен на югоизточния бряг на Персийския залив. Той е второто по големина емирство в страната след Абу Даби и е сред водещите икономически центрове в Близкия Изток. През последните десетилетия активно се развива туризмът, защото Дубай е място, което развихря фантазиите на най-смелите архитекти. Градът е изпълнен с модерни небостъргачи като Емирските Кули, които са 12-ата и 24-тата най-високи сгради в света, луксозния 7-звезден хотел Бурж Ал Араб, превърнал се в символ на Дубай, както и небостъргача Бурж Халифа, който е най-високата сграда в света - 828 метра.
Планира се построяването на изкуствени острови, които ще включват вили, магазини и хотели. Всичко тава превръща Дубай в един от най-космополитните градове в света и желана туристическа дестинация. 

През 2013 г. Орифлейм организира Златна конференция в Дубай, която е организирана за консултантите на Орифлейм. Всеки консултант на Орифлейм има реалната възможност да отиде в Дубай на разноските на Орифлейм. Единсвено трябва да покаже желание за работа, упорство и хъс, защото няма невъзможни неща и Орифлейм ще сбъдне вашата мечта - да ви заведе на екзотично кътче от света!

Не се чудете, станете консултант на Орифлейм и разберете какви са условията за да заминете и Вие за Златната конференция в Дубай през  2013 г.
Не обръщай гръб на късмета си! Направете каквото зависи от вас, пък да става каквото ще и ела с нас в Дубай :)