Translate

петък, 24 май 2013 г.

Покупка с подарък от Орифлейм

Скъпи приятели, през каталог 8 на Орифлейм за 2013 г. от компанията ни изненадаха много приятно с техните оферти, както аз ги нарекох "Покупка с подарък", така че сами разбирате, че не мога да не ги споделя и с вас.




Първото предложение за покупка с подарък е наистина зашеметяващо, защото само за 5.50 лв. получавате мултифункционален крем за лице и тяло, който е намален от 7.90 лв. и подарък - хидратираща маска за лице. Спестявате 8.30 лв.

Второто предложение е също чудесно - купувате луксозен крем за тяло от серията "Мед и мляко - злато" и взимате подарък - сапун от луксозната колекция "мед и мляко - злато". Всичко това ще бъде ваше само за 8.90, а редовната му цена е 19.40 лв., това означава, че спестявате 10.50 лв.

Третото предложение бих го нарекла "уникално", защото можете да си изберете един от четирите нюанса на любимия ви каял и към него ще получите подарък - практично огледалце, което да е винаги в дамската ви чанта. И всичко това само за 6.50 лв. Редовната цена на комплекта е 18.80, но с тази оферта вие спестявате 12.30 лв.

Четвъртото предложение е ароматно искушение, за онези, които са почитатели на Giordani White Gold, защото имат чудесната възможност да вземат парфюмната вода на Giordani White Gold само за 25.90 лв. и към нея да получат подарък - рол-он против изпотяване от същата серия. Тази оферта ви спестява цели 23.50 лв.

Петото предложение е за представителите на силния пол - Само сега купувате ТВ Глетчер за 17.90 и към него получавате подарък - балсам за след бръснене "Глетчер". По този начин вие спестявате 19.50 лв.


Шестото предложение не е за изпускане - Взимате нощен клетъчно подмладяващ серум "Диамант" и към него получавате подарък - Ексфолиант "Диамант" и всичкото това диамантено вълшебство ще бъде ваше само за 26.90 лв. Така спестявате цели 40.90 лв. Не е за изпускане, нали?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Абонирайте се за нашият информационен бюлетин от ТУК
--------------------------------------------------------------------------------------------------------