Translate

вторник, 27 август 2013 г.

Rose of Dreams by Oriflame

Роза на мечтите - изтънчен и луксозен аромат, създаден от известният парфюмерист Алексис Дадиер





Алексис Дадиер е известен парфюмерист, завършил небезизвестното училище за парфюмеристи "Mane Perfumery School". Той е работил за Диор и е автор на не малко обичани аромати, като Illusion, Eau D'Azu, Architect. За него създаването на аромати е страст, идваща от душата и сърцето.

Неговото вдъхновение за парфюма на Орифлейм "Rose of dream" идва от френската роза и черния трюфел, защото розата е скъпоценния камък в палитрата на парфюмеристите, а черния трюфел е изискана съставка, наричана още "черен диамант".

Алексис създава аромат със сърцевина на майска роза , пикантни акорди на розов пипер и черен трюфел.

Когато за първи път го пуснаха в продажба (в каталог 5 на Орифлейм) парфюма беше със сензационна цена от 76.90 лв. Тъй като аромата е лиминиран, то той беше активен за поръчки само в два каталога на фирмата. 

Добрата новина е, че от 28.08.2013 г. до 08.09.2013 г. този парфюм отново се пуска в продажба и то на безумно ниска цена - само 11.90 лв. при условие, че в периода на промоцията направите поръчка за 50 БТ (офертата е за консултанти на Орифлейм).

Ако не си консултант на формата и не желаеш да се регистрираш като такъв, но искаш този парфюм, то трябва да направиш следното:
  1. Разгледай каталог 12 на Орифлейм
  2. Избери си продукти за 120 лв. от каталога
  3. Поръчай ги от нас, като използваш формата ни за поръчки или ни пишеш на имейл: kristi.lazarova@gmail.com
  4. На посочения от теб адрес ще получиш парфюма заедно с поръчката си (която ще е с наложен платеж). А за да те накараме да се усмихнеш и да имаш един прекрасен ден - парфюма ще е подарък за теб :)


Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК