Translate

четвъртък, 20 ноември 2014 г.

Ревю на новите Перли Giordani Gold Baroque

За да увеличите - натиснете върху снимката

Реални снимки на новите перли за лице от Giordani Gold - Baroque





В Орифлейм каталог 16 ще откриете нова, лимитирана серия перли за лице. Те са от колекцията на Giordani Gold - Baroque.

Това, което споделят от компанията за тях е, че са създадени специално за идващите коледни празници. Те имат озаряващ ефект и придават блясък на тена.

Палитрата е комбинация от бляскаво злато, розово и лилаво.

В каталога и в сайта на Орифлейм снимката на перлите изглежда по-тъмна от колкото са в действителност. Там те изглеждат както на снимката под този текст:

За да увеличите - натиснете върху снимката
Сами виждате, че това е сравнително тъмен цвят, но в действителност те са доста по-светли и няма да придадат загар на лицето ви (както е с класическите перли), а ще придадат блясък и румен цвят, който можете да използвате и за руж.









Направих реални снимки на перлите Giordani Gold Baroque, за да мога да ви покажа, че има разлика от показаното в каталога и че са доста по-светли. Те изглеждат както е показано на следващите 2 снимки:
За да увеличите - натиснете върху снимката
За да увеличите - натиснете върху снимката
Дали бих си ги купила? - Аз лично не, тъй като използвам само Giordani Gold Bronzing Pearls - Dark Bronze с код: 24160. Все пак, моят избор се определя от това, което ми приляга да нося, така че вие знаете най-добре какъв грим подхожда на вас.

Кутийката на новите перли е такава, каквато и на познатите ни Giordani Gold Bronzing Pearls.

Цената на продукта в Орифлейм каталог 16 е 19.90 лв., а кодът им за поръчка е 31124. Перлите в този каталог са намелени и след изтичане на промоцията ще бъдат на цена от 32.90 лв., каквато е и цената на стандартните перли на Орифлейм.

Този продукт можете да поръчате от Вашия Орифлейм консултант. Ако нямате консултант, то вече можете да ги поръчате онлайн с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на адрес: www.consultantori.com

Ако тази статия ви е харесала ще се радвам да я коментирате или да напишете какво друго искате да споделя с вас за продуктите на Орифлейм
.

Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК