Translate

неделя, 9 ноември 2014 г.

Оферти САМО ЗА Орифлейм консултанти

Остава 1 седмица до края на Орифлейм каталог 15 и през нея всеки консултант на фирмата може да се възползва от някои доста атрактивни оферти!

Какви са те - ще разберете в следващите редове.






Първата оферта за консултантите на Орифлейм, е насочена към онези, които дълго време не са пускали поръчка. За тях фирмата пусна специално предложение, с което всеки, който не е правил поръчка от К11 и направи поръчка в К15 за 30 БТ може да вземе ТВ Воларе Магнолия с 60% отстъпка, т.е. само за 6.90 лв.

За да увеличиш снимката - натисни върху нея



Втората оферта е за направен оборот и важи САМО до 10.11.2014 г. От нея може да се възползва всеки консултант на Орифлейм, без значение от кога не е пускал поръчка. Единственото условие е да има поръчка за общо 50 БТ и тогава може да вземе на супер цена обичаната тоалетна вода Лусия с 60% отстъпка, т.е. само за 11.90 лв.
Оферта 1 и 2 могат да се комбинират, т.е. можете вземете Воларе магнолия и ТВ Лусия ако имате общо 50БТ (в тези точки не се включват точките на 2те тоалетни води). 

За да увеличиш снимката - натисни върху нея




Третата оферта е мноооого специална. Както казах у дома - направо си е на ДАЛАВЕРА :) От нея можете да се възползвате без значение от кога не сте пускали поръчка и да си поръчате само тази оферта, т.е. няма изискване за активност и оборот. Офертата включва 4 продукта на смешна цена. Продуктите са: ТВ Signature (за мъже), крем за ръце, спирала за очи WonderLash и крем за тяло Мед и мляко. И всичко това само за 19.90 лв. цена на консултант. Офертата е повече от добра, тъй като само тоалетната вода е 44.90 лв.!

За да увеличиш снимката - натисни върху нея




Четвъртата оферта е от така наречените оферти за допълнителни печалби, които са насочени за увеличаване приходите от продажби на консултантите, споделящи  каталога с приятелите си. Разбира се, от тази оферта може да се възползва всеки консултант, без значение дали пазарува за себе си или за клиенти. И всъщност промоцията е, че могат да се купят 3 спирали общо за 7.5 лв. (консултантска цена), докато цената за клиенти е 10.50. Така печалбата за консултанта е 3 лв., което е повече от 23%

За да увеличиш снимката - натисни върху нея




Петата оферта също е от програмата за допълнителни печалби и от нея може да се възползва всеки желаещ консултант. Тя е за парфюмна вода Precious Moments и за мен лично е повече от добра, защото всеки, който харесва този аромат може да вземе 2 бр. от него само за 33.80 лв. (цена на консултант). Това е повече от добра сделка, защото аз моята парфюмна вода я купих за близо 30 лв., а сега тук 2 броя са почти за тези пари. Парфюмът е добър, траен и идеален за студените дни. Един от любимите ми е, така че ето споделяла вече за него:

"Парфюмната вода Precious Moments за първи път излиза на пазара през 2000 г. 
Precious Moments е с божествен аромат, съчетан с нотки на сочна ябълка и горски плодове, свързани с бяла флорална сърцевина. Ароматът е изключително нежен и приятен и е един от любимите ни. Подходящ е за цялата година, особено ако не обичате прекалено силни миризми.

Precious Moments оставя лек диамантен прашец при напръскване, който е едва доловим и много приятен. Също така има изящен пръстен, който е любим аксесоар на жените."

За да увеличиш снимката - натисни върху нея



Шестата оферта е насочена към момичетата на възраст 25 - 35 години и е свързана с новата серия за грижа за кожата - True Perfection. Всеки консултант, който в Орифлейм каталог 15 поръча дневния и нощният крем за лице - в каталог 16 ще може да вземе крема за околоочен контур само за 5.90 лв. Перфектно е, защото така под 30 лв. можете да си направите завършена серията за грижа за кожата. Вижте още моите отзиви след 21 дни тестване на True Perfection.

а да увеличиш снимката - натисни върху нея



Тези 6 оферти са само за консултанти на Орифлейм и цените са след отстъпката.
За да се възползвате от тях трябва да влезете в сайта на Орифлейм с вашият консултантски номер и парола. Сайтът е с адрес www.oriflame.bg
Ако имате проблем със своя достъп и пускане на поръчка - пишете на info@consultantori.com или се свържете с човека, който ви е регистрирал.


-------------------------------------->
Ако сте клиент и искате и вие да се възползвате от такива оферти - можете да се регистрирате на адрес: http://consultantori.blogspot.com/p/blog-page_2245.html и да пазарувате за лична употреба без ангажименти за продажни.

Всички консултанти на Орифлейм имат следните привилегии:
Пазаруват с 23% по-ниска цена от обявената в каталога.
Възползват се от оферти, които са валидни само за консултанти (както представените по-горе 6 оферти).
Използват 14 дни отложено плащане - т.е. поръчваш днес, а плащаш до 14 дни.
Възможност за плащане с карта - дебитна и/или кредитна.
Бърза и евтина доставка - само 3 лв. с куриер за София и страната.
Пазаруване за лична употреба или печелене на допълнителни доходи - изборът е ваш коя възможност ще използвате!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓


Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК