Translate

четвъртък, 12 март 2015 г.

Нов Орифлейм мини каталог 04/2015

От 12.03.2015 г. до 29.03.2015 г. стартира нов мини каталог на Орифлейм.

Той се състои от 34 страници и в него ще откриете разпродажба на парфюми, бяла козметика, аксесоари и декоративна козметика.

Отстъпките са големи и стигат до 60% намаление, а ето и какво на мен най-много ми хареса в този мини каталог:



① Ексфолиант за лице с алое вера Love Nature - цялата серия с алое вера на Love Nature
е божествена, така че няма как да не се възползвам от ексфолианта, който е намален само на 3.50 лв. Тази серия е подходяща както за нормална, така и за мазна кожа. Изключително нежна е, не изсушава и не дразни, така че ГОРЕЩО препоръчвам :)






② Мини комплект Optimals Oxygen Boost за нормална/ комбинирана кожа (дневен крем и нощен крем)
Това е супер оферта - 2 крема само за 9.90 лв.!
Този комплект се състои от дневен и нощен крем, всеки от по 30  мл. Подходящи са за нормална и комбинирана кожа и са за всяка възраст.
Перфектното предложение на перфектната цена!  Особено за онези дами, които не успяват винаги да изразходят докрай опаковката си с крем. А и сега за по-малко от 10 лв. получавате 2 висококачествени крема :)

③ Пудра Terracotta - изключителна! Много добра пудра, с която можете да придадете загар
на лицето си или просто да подчертаете скулите. Тя е за последно в каталога и ще се спира от продажба. Надявам се, че на нейно място ще пуснат още по-добър продукт, тъй като тази наистина е много добра. Цената и по време на намалението е само 13.90 лв. и е подходяща за всеки тип кожа.






Тук ще ви представя не 1, а цели 3 продукта от една моя любима серия - EcoBeauty.
99.8% от съставките на тази серия са с естествен произход, а 10% от тях са от органични ферми. Съдържа 2% масло от шеа и 5% кокосово масло.
Цялата серия е без парабени, минерални масла, силикони, без изкуствени аромати и субстанции добити от животни.
Личният ми опит с тази серия е положителен и това, което мога да споделя, че балансира изсушената кожа и и възвръща нейната хидратация. Стеснява порите, а тенът става по-сияен и здрав. Но да не ви говоря повече за нея, а направо в следващата картинка вижте какви са намаленията :)
Последно искам да добавя за фон дьо тен-а, че той е подходящ за всеки тип кожа и особено за суха и чувствителна.


⑤ Моливите за очи Kohl на The One и каялите от същата серия са с 60% отстъпка. Обичани и любими, препоръчвам ги с 2 ръце. Каялите са подходящи за направата на опушен грим, а моливите са изключително меки и лесни за нанасяне. 
Както каза моята сестра - този молив е толкова хубав, че го подострих до самия му край :)


Разбира се, това са моите любими и изпробвани продукти, които препоръчвам, защото аз съм останала доволна от употребата им.

За да разгледате и останалите продукти от мини-каталога на Орифлейм - изчакайте да ви се зареди картинката под този текст и натиснете върху нея.



Всички Орифлейм продукти можете да поръчате от Вашия Орифлейм консултант. Ако нямате консултант, то вече можете да ги поръчате онлайн с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на адрес: www.consultantori.com

Ако тази статия ви е харесала ще се радвам да я коментирате или да напишете какво друго искате да споделя с вас за продуктите на Орифлейм.