Translate

понеделник, 6 април 2015 г.

Актуални оферти за Орифлейм консултанти в каталог 5/2015

В Орифлейм каталог 5 отново можете да намерите интригуващи оферти, които са на специални цени, валидни САМО за Орифлейм консултантите :)




А ето и какви са офертите:

① НОВО - вече има КЛУБ 150

От Орифлейм каталог 5 стартира Клуб 150. В него могат да взимат участие всички консултанти, които за съответния каталог са постигнали общ оборот от 150 БТ. При достигане на 150 БТ за каталог - консултантът има право да избере един от следните продукти САМО за 9.90 лв. - парфюм Love Potion, парфюм Miss Giordani, капсули за лице Спри времето 45+, серум за лице Спри времето 45+, нощен клетъчно подмладяващ серум Диамант, ТВ Divine.

Всички продукти, които участват в Клуб 150 са изобразени на снимката под този текст.

За да увеличите снимката - натиснете върху нея


② Следващата активна оферта за консултантите е от така наречената програма "Допълнителни печалби" и е насочена към новата спирала за очи The ONE Eyes Wide Open.

Предложението е само за консултанти и гласи, че ако купите (продадете) 2 броя от тази спирала - получавате трета подарък!

За да увеличите снимката - натиснете върху нея
За тази спирала мога да споделя с вас, че е с изключително иновативна четчица, която повдига и извива миглите, така че да направи окото по-отворено и голямо. В същото време, формулата е специално създадена да фиксира извивката, така че постигнатия ефект да се запази часове наред. 

Една изключително добра спирала и вече е един от най-поръчваните продукти за Орифлейм каталог 5.


③ Третата оферта, от която могат да се възползват консултантите е за изключително ефективния крем за лице, който видимо прави кожата по-гладка, по-опъната, по-плътна, по-свежа и по-стегната, а именно - нощния крем Bioclinic с лифтинг ефект.

За да увеличите снимката - натиснете върху нея

Всеки 2 крема могат да бъдат купени само за 27.80 лв. консултантска цена, което е супер, защото най-често за тези пари можем да купим САМО един крем.

Кремовете наистина са ефективни, те са от така наречения клас - медицинска козметика и са подходящи за кожа, загубила своята еластичност.

Bioclinic с лифтинг ефект е силно подхранваща козметика, с мощна формула за опъната и гладка кожа, както и една от най-купуваните ни серии бяла козметика на Орифлейм.


④ Четвъртата оферта е от така наречената програма "Лоялни консултанти". Тази програма винаги е с продължителност няколко каталога и позволява на консултантите да се сдобият с прекрасни уреди на смешни цени.

Кампанията за лоялност в каталог 5 е с продължителност каталог 5 - каталог 7 и всеки, който през тези 3 каталога прави по 100 БТ за каталог може да вземе фитнес уред на символичната цена от 4.90 лв.

За да увеличите снимката - натиснете върху нея

За да увеличите снимката - натиснете върху нея

За да увеличите снимката - натиснете върху нея

⑤ Последната кампания, валидна САМО ЗА ОРИФЛЕЙМ КОНСУЛТАНТИ е насочена към онези, които скоро не са правили поръчка.

За да увеличите снимката - натиснете върху нея
Тази оферта е валидна за консултанти, които не са правили поръчка от каталог 1/2015 или по-рано.

Всеки един от тях може да вземе САМО за 9.90 този прекрасен комплект Нежна грижа, ако направи в каталог 5 поръчка за поне 30 БТ.




Комплекта е в изключително луксозна опаковка и е много, много красив и полезен :)




Тези оферти са само за консултанти на Орифлейм и цените са след отстъпката.За да се възползвате от тях трябва да влезете в сайта на Орифлейм с вашия консултантски номер и парола. Сайтът е с адрес www.oriflame.bgАко имате проблем със своя достъп и пускане на поръчка - пишете на info@consultantori.com или се свържете с човека, който ви е регистрирал.

-------------------------------------->
Ако сте клиент и искате и вие да се възползвате от такива оферти - можете да се регистрирате на адрес: http://consultantori.blogspot.com/p/blog-page_2245.html и да пазарувате за лична употреба без ангажименти за продажни.

Всички консултанти на Орифлейм имат следните привилегии:
✔ Пазаруват с 20% по-ниска цена от обявената в каталога.
✔ Възползват се от оферти, които са валидни само за консултанти (както представените по-горе 6 оферти).
✔ Използват 14 дни отложено плащане - т.е. поръчваш днес, а плащаш до 14 дни.
✔ Възможност за плащане с карта - дебитна и/или кредитна.
✔ Бърза и евтина доставка - само 3 лв. с куриер за София и страната.
✔ Пазаруване за лична употреба или печелене на допълнителни доходи - изборът е ваш коя възможност ще използвате!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓