Translate

събота, 3 август 2013 г.

СПА у дома с Орифлейм

Да поглезим тялото със СПА у дома от Орифлейм






СПА у дома на достъпна цена и 100% гаранция за качество от Орифлейм


За повечето хора почивните дни са по-изморителни и от тези когато са на работа, това е така защото имаме само 2 дни, за да свършим онова, което се е натрупало през последните 5 дни и повече. Но истината е, че човек трябва да знае кога да си дава почивка и наистина да и се наслаждава!

Днес ще ви дам една идея, която не отнема много време и пари, а именно да поглезите тялото си с малко СПА продукти, които са на достъпна цена и в същото време с гаранция за качество и високи стандарти.

Това са продуктите от СПА серията за тяло на Орифлейм, които са:

1. Ексфолиант за тяло "Шведска СПА терапия" - знаехте ли, че е препоръчително веднъж в седмицата да се ексфолира кожата на тялото и лицето :) Убедена съм, че знаете, а сега ще ви предложа един от най-продаваните ексфолианти за тяло на Орифлейм, който е със соли и черупки от бадеми, обогатен е с масло от сладък бадем, масло от джинджифил, витамин Е и Hydracare+.
Солите и черупките от бадем почистват тялото, Hydracare+ успокоява кожата, джинждифила - тонизира, маслото от бадем успокоява, а вит. Е защитава, така че този продукт съчетава в себе си най-дорите неща, от които се нуждае вашата кожа.

Код на продукта: 18483
Редовна цена: 14.90 лв.
Промоционална цена: 8.90 лв.
Количество: 150 мл.

Промоцията е валидна до 18.08.2013 г.




2. Олио за тяло и коса "Шведска СПА терапия" - още докато сте в банята можете да използвате този продукт на Орифлейм, за да подхраните косата. Преди да влезете в банята пък, можете да го използвате за подхранващ и тонизиращ масаж на тялото. 
Някои от клиентите на Орифлейм пък споделят, че го използват за всичко - като добавка в маската за коса, след кола маска, за подхранване на ноктите, по време на къпането... И всъщност има супер логика да се използва и след кола маска - мазно е и е подходящо, за да успокои раздразнената кожа и да предотврати появата на враснали косъмчета.

Код на продукта: 18765
Редовна цена: 17.90 лв.
Промоционална цена: 12.50 лв.
Количество: 150 мл.

Промоцията е валидна до 18.08.2013 г.




03. Антицелулитен крем "Шведска СПА терапия" - след като излезете от банята можете да поглезите и подхраните още малко тялото си с този крем от същата СПА серия. С него ще засилите действието на всички активни съставаки на маслото от сладък бадем, маслото от джинджифил, витамин Е и Hydracare+. Дори да нямате целулит кожата ви ще се чувства мека, хидратирана и подхранена, така че от опит го препоръчвам на всяка жена.

Код на продукта: 22683
Редовна цена: 11.90 лв.
Промоционална цена: 7.90 лв.
Количество: 150 мл.

Промоцията е валидна до 18.08.2013 г.




04. Нощен възстановяващ крем за ръце "Шведска СПА терапия" - доставете си едно истинско удоволствие за кожата на ръцете. Писането тук е излишно, защото не веднъж пиша за този изключителен крем.
Подробности можете да намерите ТУК и ТУК

Код на продукта: 18484
Редовна цена: 5.90 лв.
Промоционална цена: 3.90 лв.
Количество: 75 мл.

Промоцията е валидна до 18.08.2013 г.




Ако искате и вие да си поръчате от тези продукти, то можете да го направите чрез нашата форма за заявки от ТУК

Не забравяйте, че Орифлейм ви гарантира за качеството на продуктите си, като ви дава възможност, ако не сте доволни от тях да ги върнете в рамките на 30 дни от датата на поръчката и да си получите парите обратно! Това важи и за поръчки направени през нашия сайт!



Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК