Translate

четвъртък, 22 август 2013 г.

Incontro на Орифлейм от близо

Новата серия на Орифлейм INCONTRO - вдъхновяваща и пленяваща, луксозна и изкушаваща





В Орифлейм каталог 12 е ревюто на новите продукти от луксозната серия Incontro на Giordani и днес ще ви запозная в близък план с тях.

Серията наистина е много добра, излъчваща стил и изисканост. В нея ще откриете мъжки и дамски парфюм, гел за душ за силния пол, руж, червила, спирала, шал за дамите, има и чанти - мъжка и дамска, така че за всеки има по нещо, а сега ето и отблизо продуктите, представени с лични снимки :)


















Накратко с няколко дум за новата серия на Орифлейм:


Цялата серия - изключително добра и получава 10 от 10 оценка!

Тоалетна вода Giordani Man Incontro (26459) - приятен мъжки аромат, който се запазва през целия ден. Оценка - 10 от 10!

Гел за душ Giordani Man Incontro (26461) - ободрява и придава аромат на тялото. Тоалетната вода придобива още по-силен и дълготраен аромат след употреба на душ гела. Изключителен подарък за всеки мъж. Оценка - 10 от 10!

Компактен ръж Giordani Gold Incontro (26890) - цветовете са точно такива, каквито се виждат на снимката по-горе. Изключително нежен и приятен. В приятна кутийка и практично огледалце. Оценка - 10 от 10!

Спирала за обем Giordani Gold Incontro (26889) - както всички други спирали от серията на Джордани - безупречна! Оценка - 10 от 10!

Червило Giordani Gold Incontro - приятна кремообразна текстура, нежни и телесни цветове, но с много слаба покривност. Оценка - 5 от 10! Причина за ниската оценка - слабата плътност на цвета, все пак са подходящи за жени, които не обучат силните и наситени цветове, а използват червилото предимно за блясък, защита и хидратация.

Парфюмна вода Giordani Gold Incontro (26458) - нежен, дълготраен и приятен аромат, подходящ за едно добро начало на есенните дни, защото ще придаде настроение и увереност на всяка негова притежателка. Оценка - 10 от 10!

Крем за тяло за жени (26457) - поглезете тялото и сетивата си с този луксозен крем, който нежно хидратира и оставя уханието на леко доловима роза и пачули. Оценка - 10 от 10!

Мъжка чанта (26951) - голяма, практична и удобна, подходяща за път и командировки. В много тъмно кафяв цвят, клонящ към черно. Без преградиОценка - 10 от 10!

Дамска чанта (26808) - в нежни, есенни цветове, достатъчно голяма, за да събере всичко необходимо на всяка дама. Перфектното съчетание със шала от същата серия. Без прегради. Оценка - 10 от 10!

Дамски шал (26811) - нежен, мек и приятен на допир с идеалните размери - 160 х 45 см. Не го изпускайте, на всяка цена трябва да бъде ваш! Оценка - 10 от 10!

Мъжки и дамски портфейли (26952 и 26810) - Оценка - 3 от 10! причини за ниската оценка - приятни са на външен вид, но когато човек започне да ги използва по предназначение - съхранение на пари, разплащателни карти, документи за самоличност и други с изненада и недоволство ще установи, че не са много стабилни и бързо ще се амортизират (скъсат).



За поръчки можете да използвате нашата система за Онлайн пазаруване на Орифлейм продукти от ТУК

Ако искате да пазарувате за себе си с 23% по-ниска цена от обявената в каталога, без ангажименти за продажби, то можете да се възползвате от възможността и да се регистрирате от ТУК


Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК