Translate

неделя, 8 септември 2013 г.

Нова Орифлейм регистрация в каталог 13

Здравейте скъпи читатели, остават по-малко от 2 часа до края на каталог 12 и знам, че всички тръпнете от очакване какво ново ни очаква, каква ще е новата кампания за регистрации в Орифлейм - безплатна, платена, с намалена цена, а какви ще са подаръците за новорегистрираните консултанти и хората, които са ги регистрирали... Всичко това можете да разберете още сега от нашия блог http://consultantori.blogspot.com/

Започвам първо с подаръците, които са за всички нови консултанти, регистрирали се в каталог 13 на Орифлейм, а вече важи и за регистриралите се в каталог 14.
Както и в други кампании, подаръците ще се раздават на три стъпки и ще са за онези, които са показали активност със своите поръчки :) Това означава, че за да се възползвате максимално от офертата на Орифлейм и да грабнете своите заслужени продукти на фирмата и то напълно безплатно, то вие трябва да постигнете поръчка от 100 БТ (бонус точки), което приблизително се равнява на 126 лв. консултантска цена.

И така, какво можете да спечелите и как?

На СТЪПКА 1: Пуснете поръчка за 100 БТ в каталог 13/14 на Орифлейм и вземете своя първи ПОДАРЪК - овлажняващ крем за душ "Мед и мляко - Злато", който е на стойност 11.90 лв.

↓↓↓↓↓↓↓↓
РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК


На СТЪПКА 2: Пуснете поръчка за 100 БТ в каталог 14/15  и вземете своя втори ПОДАРЪК - крем за ръце и тяло "Мед и мляко - Злато", който е на стойност 14.90 лв.

↓↓↓↓↓↓↓↓
РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК


На СТЪПКА 3: Пуснете поръчка за 100 БТ в каталог 15/16  и вземете своя трети ПОДАРЪК - Луксозен халат, който е на стойност 70 лв.


↓↓↓↓↓↓↓↓

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК


А какви са нашите 3 основателни причини, за да ви поканим да се регистрирате към нас?
  1. Пазарувате за себе си с 23% по-ниска цена от обявената в каталога без ангажименти за продажби. В пример това, означава, че за себе си сте си харесали новия парфюм Incontro на Giordani, който в каталога е 24.90 лв., но за вас, като регистриран клиент/консултант цената е само 19.15 лв., а повярвайте ми, в магазина за толкова малко пари, толкова качествен продукт няма да намерите!
  2. Печелите допълнителни доходи, ако показвате каталога и събирате поръчки от ваши близки, колеги, роднини и приятели.
  3. Можете да започнете да градите собствен бизнес*** без начален капитал. За целта ви трябва желание за развитие, действие и активност и постоянство, като и да се свържете с нас, за да ви помогнем  да стартирате.
Важно е да знаете, че вие сами избирате коя от трите възможности да използвате, а можете да изберете и трите, но никой не може да ви задължи да правите нещо, което не искате :)

***Бизнес с Орифлейм  продажба на продукти :)
Какво представлява бизнесът с тази компания - свържи се с нас на имейл: kristi.lazarova@gmail.com или на телефон 0885 83 92 84 и ще разбереш подробности.

Ако всичко това ви е харесало и искате да се присъедините към нас и да станете регистриран клиент/консултант на Орифлейм, то можете да го направите от тук:

За регистрации
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК