Translate

понеделник, 19 август 2013 г.

Стартира новият Орифлейм каталог 12

Разгледайте каталог 12 на Орифлейм и се запознайте с новите продукти




От 19.08.2013 г. - 08.09.2013 г. е валиден за поръчки каталог 12 на Орифлейм, който е изпълнен с много нови продукти и атрактивни намаления на обичани неща.
Каталогът ще запомним с новите серии Incontro на Giordani, както и Vivienne, които са супер предложение за началото на есенните дни - изискани, нежни и запомнящи се.

Двете серии могат да се разгледат във вътрешния по-малък каталог, който специално за вас сме качили в електронен вид и можете да видите от тук.

Големият каталог също сме качили специално за вас, за да можете да се запознаете с всички атрактивни намаления и нови допълнения.
Обърнете внимание на началните страници, където при три закупени продукта - получавате подарък - балсам за устни от серията Pure nature.
Също така, не пропускайте предложенията на половин цена, които можете да намерите на страници 67 и 69 от каталог 12. Да отбележа, че можете да се сдобиете с мицеларния разтвор на смешната цена от 12.45 лв. Но стига приказки, разгледайте и се уверете сами в това, което ви казвам :)



Виж още - новата серия INCONTRO

За поръчки можете да използвате нашата система за Онлайн пазаруване на Орифлейм продукти от ТУК

Ако искате да пазарувате за себе си с 23% по-ниска цена от обявената в каталога, без ангажименти за продажби, то можете да се възползвате от възможността и да се регистрирате от ТУК


Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК