Translate

събота, 14 септември 2013 г.

От Орифлейм пускат нов мини каталог

От 16 септември до 29.09.2013 г. ще бъде в сила нов мини каталог, който ще бъде пуснат онлайн за разглеждане. Той е подарък за всички любители и ценители на качествената козметика, която ни предлагат от шведския гигант - Орифлейм.
Както знаете, ние от ConsultantOri винаги искаме да ви съобщаваме първи добрите новини, така че и днес предварително можете да разгледате списъка с включени продукти, които са със специално намаление.
В офертата, която ни предлагат от компанията се забелязват доста интересни предложения на много примамливи цени. За всеки има по нещо - бяла и декоративна козметика, продукти за деца, аксесоари за дамите, козметика за мъже и още много други неща.

Пълния списък с намаления можете да разгледате още сега от тук:



От 16-ти септември вече ще можете да видите офертата и със снимки, както и ще можете да правите поръчки.

Ако тези намаления са ви харесали, то вижте колона ЦК в таблицата. Това са цените за консултантите, така че май е време да се регистрирате за лична употреба като консултант на Орифлейм :)
За да го направите без никакви ангажименти за продажби, то последвайте линка за регистрации https://adobeformscentral.com/?f=cuvb%2AfEunDlWOZOGdWXKFA


Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК