Translate

събота, 16 май 2015 г.

Ревю на новите моливи за очи от серията Giordani Gold

Орифлейм каталог 7 / 2015 определено е каталогът, който е посветен на луксозната серия Giordani Gold.

В него ще откриете нови лакове, фдт, аксесоари, гел за вежди и моливи за очи.

В тази статия ще ви представя моливите, с които успях да се запозная лично.

Първо, ще споделя това, което е представено за моливите в каталога, за да мога да ви кажа до колко тяхното описание съвпада с моето мнение.

За моливите, от Орифлейм споделят, че са с гладка формула, наситени пигменти, прецизно нанасяне.

Това, което аз устянових за тях (преди да съм им видяла описанието в каталога) е, че тези моливи:
  • Са много меки и приятени за нанасяне. Най-мек е сивия цвят, а кафявия е с най-твърдо усещане, но определено са изключително меки и приятни и 4-те цвята.
  • Цветовете им са наситени и в комбинация с мекотата на нанасяне ги прави идеални за използване, тъй като само с няколко движения ще постигнете желания ефект.
  • Лесно се размазват, така че могат да се използват и за опушен грим.
  • Не знам каква е трайността им, но се почистват изключително лесно, което ме навежда на мисълта, че през деня може да се налага да освежаваме молива с повторно нанасяне.
И така, на база лични впечатления и това, което Орифлейм са написали в каталога, мога да кажа, че моливите наистина са с гладка формула, наситен цвят и лесно се нанасят.

Тяхното нетно тегло е 1.8 g., произведени са в Италия, не са тествани върхи животни, с гаранция за качество са и определено са луксозен клас козметика.

Редовната им цена е 12.90 лв., но в Орифлейм каталог 7 са с въвеждаща цена от само 7.90 лв.

Купувайки един или няколко от тези молива, вие ще можете да имате висококачествени моливи за очи, които са със 100%-ва гаранция за качество и ако не сте доволни - можете да ги върнете. Ще се насладите на меката и приятна за нанасяне формула, която е в 4-ри класически нюанса - сиво, кафяво, черно и тъмно синьо.



Всички Орифлейм продукти можете да поръчате от Вашия Орифлейм консултант. Ако нямате консултант, то вече можете да ги поръчате онлайн с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на адрес: www.consultantori.com


Ако тази статия ви е харесала ще се радвам да я коментирате или да напишете какво друго искате да споделя с вас за продуктите на Орифлейм.